Alex & Tom: Jarní Gay Svatba

Taky máte nejradši ten čas kdy končí zima a začíná jaro? Ten nádhernej pocit když začíná svítit sluníčko a mezi roztátým sněhem vidíte první sněženky! 🌷 Člověk je pak plný optimismu a pozitivní energie. Za nás když se řekne jaro, tak kromě jarního úklidu a balení zimního oblečení si představíme velkou spoustu květin a kvetoucí stromy. Všude pak vidíte narcisy, tulipány, fialky a hlavně takový ty kytky co jsme jim jako malé otrhávaly okvětní lístky a dělaly si z nich nehty. 😀 

Když jsme připravovaly tuhle gay svatbu, inspirací byla rozkvetlá jarní louka. Jelikož nás baví různé hokusypokusy, zvolily jsme barvy, které se na té louce objevují nejčastěji a udělaly tak netradiční pastelovou kombinaci – pampeliškově žluté a levandulově fialové.

Měly jsme po delší době zase možnost dělat duhovou svatbu a celý zážitek byl úžasný! 🌈 Máme hold pro duhové páry nějakou slabost 🙂 Individualita je pro nás ohromně důležitá a tak pro každý pár vymýšlíme jiný koncept a design svatby. V minulosti to byla třeba divoká svatba s pochodem na Prague Pride nebo orientální svatba na zámku. 

Jelikož kluci byli fakt elegáni, tak se nám k nim nejvíc hodil styl boutique svatby a tak jsme se do toho pustily i přes to, že elegantní boutique svatby moc neděláme. Prakticky vůbec 😁 Ale když máme volnou ruku a můžeme si to udělat po svém? Jó, to je potom jiná.

Svatba nanečisto

Takové nadšení jaké měli Alex s Tomem se jen tak nevidí! Kluci totiž na tohle naše zásnubní focení vyráželi z Jižní Moravy už o půl sedmé ráno, aby dorazili s předstihem a nic jim neuteklo. Jako na potvoru na dálnici z Brna zrovna nebyl žádný problém a tak chudáci čekali v mrazu než přijedou  ostatní. 😀

Stejně jako my, se kluci už těší až budou svatby moct normálně probíhat a to hlavně proto, aby se  mohla uskutečnit ta jejich. Ta pravá! ♥️ A my pevně doufáme, že to bude brzo.

Svatební agentura Praha - Jarní gay svatba

Kousek štěstí v jednom pokoji

Bylo to nádherný, koukat na tu spoustu lásky v jedné místnosti. Ano, tohle všechno se nám povedlo v jedné jediné místnosti!

Milujeme mít na začátku prázdné bílé místo – jako čisté plátno, na které můžeme tvořit dle naší fantazie. Na pastelovou žluto-fialovou dekoraci jsme se moc těšily, jelikož tu jsme dělaly poprvé. Jarní louka totiž nabízí nekonečné množství barev a odstínů a my z toho chtěly vycucnout něco neobvyklého.

Byl to tak skvělý zážitek, že bychom teď z fleku měly chuť nějakou boutique svatbu po našem naplánovat! Kdo ví, třeba na jaře 2022 bude příležitost. 🙂

Seznam všech úžasňáků, co se na tom podíleli:

Mediální podpora – Svatba ve stodole

Design – Opět my 🙂

Foto – Eli Kubíková

Video – Petr PERKY PUG

Lokace – Vltavěnka

Květiny – Boho Svatba

Doplňky – Eterle

Tiskoviny – Made Atelier

Obleky – The Owners

Prstýnky – Snoubení Czech Design

 

Mohlo by Vás dále zajímat