Anne & Karol: Vánoční zimní svatba

Když za námi Anne a Karol na začátku prosince přišli s tím, že mezi vánočními svátky plánují uspořádat mezinárodní slovensko-německou svatbu v Praze a potřebují pomoc s jejím zařízením, asi tušíte, že i když to bylo takzvaně za pět dvanáct, nemohly jsme je v tom nechat 🙂

Svatba mezi Vánoci a Silvestrem? Žádný problém

Zorganizovat vánoční svatbu v Praze pro 70 zahraničních hostů a ještě navíc mezi svátky nebylo nic jednoduchého. Zvlášť, když zjistíte, že všechny firmy už fungují jen tak napůl a veškeré ceny, které mají snoubenci domluvené jsou s nesmyslnou vánoční přirážkou. Navíc v místě hostiny nejsou povolené téměř žádné dekorace. Jak tedy splnit představu nevěsty a vyčarovat kouzelnou vánoční atmosféru?

Zimní svatební pohádka v Praze

I když jsme měli na historické Novoměstské radnici zakázáno cokoli lepit, špendlit a věšet, nesměli jsme zapalovat svíčky, dostupný konferenční nábytek byl pro naše představy nepoužitelný a personál nebyl příliš nadšený svatbou po Vánocích, poradili jsme si 🙂 Chtělo to trochu stěhování a hodně improvizace, ale výsledek byl přesně podle představ.

Moc jsme si to s Vámi užili,

Anne a Karole!

Galerie z vánoční svatby

Mohlo by Vás dále zajímat