Svatba v Manifestu

Je to už taková naše klasika. Když je práce hodně a času málo, tak proč to ještě neumocnit? No protože bez toho by to nemělo ten správný drive. Zastáváme totiž názor, že pod tlakem vzniká diamant – proto nás nezastavilo několikanásobné přesunutí termínu, špatné počasí, ani časový press ze všech stran. A tak jsme v úplném finále letošního svatebního maratonu ještě připravily pro inspiraci focení toho, jak můžou vypadat odvážné svatby pod naší taktovkou – odvážné, streetové a s nádechem city atmosféry naší nádherné matičky Prahy!

Manifest (o) za stylové svatby

Není to totiž jenom New York, Paříž a Milano, odkud se k nám dostávají ty nejodvážnější nápady. Praha totiž není jen historická, ale v určitých oblastech vysoce moderní a inspirativní, plná neuvěřitelných míst – jako je třeba Manifesto Market, jehož atmosféra nás nadchla a dala vzniknout tomuto inspirativnímu svatebnímu city editorialu. Ke spolupráci jsme si povolaly naše módní guru svatebního vkusu a nechaly jsme je obléknout celou svatební crew – nevěstu a družičky měly pod taktovkou holky z OUI boutique, ženicha s družby obléklo naše milované krejčovství MANEMO.

Pro atmosféru téhle odvážné streetové svatby jsme nemohly o zachycení poprosit nikoho lepšího, než Jakuba z Puf Creatif a Peťu Hervíře, kteří do naší Wedding Factoří rodiny patří od začátku. A skrze jejich umělecké oko totiž nevznikl jen super výsledek, ale i báječná pracovní atmosféra!

Focení v Manifestu

A kdo za tímhle vším stojí?

Kdo? No přece naše úžasná Wedding Factoří rodinka. 


Fotky jsou od Jakuba z Puf Creatif;

video z dílny Petr Hervíř Storymaker;

prostor Manifesto Market;

o obleky pro gentlemany se postaralo Manemo;

o šaty pro dámy OUI boutique;

šperky dodalo klenotnictví Eppi;

květiny jsou z dílny Bianca Flowers;

o vizáž se postarala Markéta Schornik;

nevěsta Barča z modelingové agentury Ely Management;

ženich Matěj a družbové Dominik a Michal z Manemo;

a v neposlední řadě jako družičky jsme tady my, holky z Wedding Factory 🙂

Mohlo by Vás dále zajímat