Eva & Gerd: Boho svatba pořád frčí

Boho svatba, aspoň jednu za sezonu si vždycky střihneme 😀 a já jsem tomu ráda – boho svatby miluju (říká Lucka). Bez nich by ta svatební sezóna prostě nebyla ono. Na jednu MEGA BOHO TORNÁDO svatbu jsme se vydaly na lokaci Villa dom Carli, kde jsme organizovaly česko-německou svatbu Evy a Gerda

Svatební agentura Praha - Eva a Gerd

Dekorovat, dekorovat a dekorovat!

Pro ty, kdo sledují náš instagram a nebo pravidelněji čtou naše články, nebude překvapením to, že jsme se opět musely přizpůsobovat počasí. Nikdy to není dokonalé a obřad, který měl být původně venku, jsme musely přesunout dovnitř. Ale dopadlo to ještě lépe, než jsme čekaly!

Dekorací na této boho svatbě bylo opravdu požehnaně. Přeci jen o tom tak nějak boho styl svatby je. Pompézní květiny, přírodní tóny barev a hodně, opravdu hodně dřevěných a proutěných prvků. 

Většina všeho dění se soustředila do průhledného stanu, který má lokace k dispozici, a s ním jsme si opravdu vyhrály! Od zavěšení světýlek, přes paví křesla a květinový cloud, po zábavní koutky a bar na jednom místě. Takhle turbo Pinterestový nářez na jednom obrázku jsme snad ještě neměly. No posuďte sami.

Naše boho výzdoba zapadla jak do elegantního stanu, tak i do lokace s lehkým toskánským nádechem. Nemusíte se tedy bát, že lokace určuje styl svatby. Kdy ale neuděláte rozhodně krok vedle, je boho svatba ve stodole. V takovém případě je to tak nějak „na jistotu“ a dřevěný dekor prostředí Váš boho styl ještě více podtrhne.

Fotogenické každým koutem

Obřad jsme kvůli počasí situovaly do vnitřcích prostor, kam jsme úhlopříčně umístily celou uličku. Zásadním faktorem toho, jak bude obřad vypadat, je vždy slavobrána. Za těch 7 let svatbování už jsme obřadů viděly opravdu mnoho, a tak se snažíme neustále přicházet s něčím novým. Tentokrát jsme si nechaly udělat pozadí přímo na míru této svatbě a troufáme si říct, že tohle stálo za to. Květinami jsme samozřejmě nešetřily, jak jinak. A tak celá místnost sálala ohnivými barvami podzimu!

Jelikož se celá svatba nesla v duchu pohody a neuvěřitelně veselé atmosféry, snažily jsme se i koutky tuto náladu podpořit. Téměř vše jsme tedy situovaly do stanu, kde byla největší koncentrace hostů. Jediné, komu jsme nechaly prostor tak nějak v klidu, byly děti a pánové. Pánský koutek s whiskey barem jsme pánům vytvořily v částečně zastřešeném vnitrobloku hlavní budovy a dětem jsme nechaly klid v jedné z ložnic. 

Zbytek zón, jako jsou fotokoutek, salty bar, bar nebo třeba lounge zóna, jsme zanechaly ve stanu. Hosté tak měli mnoho místa k odpočinku, přičemž byli stále blízko zábavě.

Hosté dělají atmosféru

Nejenže se tančilo jako o život, ale i tatínek ženicha si připravil takový malý koncert s harmonikou. Všichni hosté se neuvěřitelně rychle chytili a zpívali na plné plíce! Tyhle okamžiky zkrátka milujeme, něčím výjimečné, osobité, až tolik intenzivní – a za to všem hostům, ale především našim párům srdečně děkujeme. 

Dnešní poděkování patří hlavně Evičce s Gerdem, díky kterým celá svatba byla opravdu velká srdcovka. Musíme také vypíchnout skvělý instagramový profil Evičky, Investování pro holky, kterému v týmu moc moc fandíme, a věříme, že má velký potenciál.

Víc takových, jako jste Vy dva!

Mohlo by Vás dále zajímat