Brita & Vítek: Výročí ve stylu orientu

Pamatujete si Britu s Vítkem? Svatbu jsme jim dělaly už v roce 2017. Byla pro nás nezapomentulená! Dokonale vintage a naprosto dotažená do detailu – vše zásluhou především samotné nevěsty. 

Briťule je už dlouho naší kamarádkou a tak nás nedávno napadlo, že bychom mohly dát Britě s Vítkem takový malý dárek k výročí a udělat jim společný manželský zážitek. Svatbu jsme jim udělali v tak „trochu“ jiném kabátě! A co nám na exotickou a odvážnou Britu a pohodového Vítka tolik pasuje? Orient, chill a k tomu ještě vodní dýmka!

V době plánování focení nás oslovil hotel MAMA Shelter a my jsme opět spojily neslučitelné. Funky barevné prostředí hotelu se svatbou ve stylu orientu? No, proč ne 🙂 Za nás naprosto ulítlý, ale božíííí… jednoduše celé my 🙂

Funky orient a tým snů

Jak už to tak bývá – vymýšlíme čím dál bláznivější projekty, čím dál víc šokující svatby a sestavujeme čím dál širší bandu bláznů, kteří do toho jsou s námi. 

Takhle barevná paví verze orientu byla něčím, co skoro všichni zúčastnění okomentovali slovy „To jako vážně?“. Je to totiž opravdu na hranici toho, co je vkusné a co je kýč a velmi těžko se to vysvětluje. 

Přesně jsme věděly, koho si k tomuhle focení přizvat – a to ty nejodvážnější. Ať už to byla Jíťa z Férovek, se kterou jsme napojené na stejně ulítlé představy,  Luka:SH Florist, který se nikdy neděsí našeho sebeděsivějšího zadání, Kristý Dušková – jedna z nejvšestrannějších vizážistek ever, nebo Markét Šindler s Peťou Hervym za objektivy. O doladění detailů se postarala Svítící písmena, Manemo a Eppi a především ten boží prostor pro odvážné – MAMA Shelter!

Musíme říct, že v tomhle složení vůbec nezáleželo na tom, že nám polovinu focení propršelo – bavili jme se tou nakažlivou atmosférou, u poslechu Orientální hudby, kouření vodnice a popíjení ginu s tonikem…. Hlavně teda k večeru, kdy jsme se značně rozrostli a zapařili na našem každoročním FACTORIALU, ale to je příběh do úplně jiného článku 🙂

Svatební agentura Praha - Brita a Vítek

Svatba na tisíc způsobů

Kdo by nechtěl zažít vlastní svatbu v tisíci různých variantách? Když jsme letos obě ve WF zažily vlastní svatby tak jsme si říkaly, jaká je škoda, že ten den uteče tak rychle a je jen jeden! Chtěly bychom si vyzkoušet být elegantní nevěstou, boho nevěstou, industriální nevěstou a tak dále.. Při zkoušení šatů to určitě napadne každou 🙂 Takže za nás je „druhá“ svatba se stejným chlapem něco, co si my – ženský (ať už romantický, nebo ne) prostě zasloužíme zkusit. 

 Takže co nám z toho vychází? Jestli máte podobný pocit a chcete zařídit takové focení i pro Vás, napište a něco spolu vymyslíme 🙂

Vaše Lucka a Marťa!

Fotogalerie

Na focení se podíleli

Dekorace, koncept, organizace: Wedding Factory

Lokace: MAMA Shelter Prague

Foto: Markét Šindler

Video: Petr Hervy

Šaty a šperky: Férovky

Oblek: Manemo

Květiny: LukaSH

MUAH: Kristýna Dušková

Prsteny: EPPI

Svítící písmena

Mohlo by Vás dále zajímat