Domča & Vojta: Únorová industriální svatba

Milujeme zimní svatby. A milujeme industriál. A taky milujeme, když se toho nebojíte! Pak to totiž vždycky stojí za to! A my měly to štěstí, že to Domča s Vojtou přesně takhle měli taky.

Tak se stalo, že nám přišel mail s předmětem „Svadba a vyrocie raz za styri roky“ – vtipné datum svatby 29.února, boží industriální prostor Loftu BubNY a tahle dvojka? Tak tím nás měli hned omotané kolem prstu 🙂

Městská svatba bez příkras

Jste městské typy? Proč tedy dělat svatbu jinde, než tam, kde je vám fajn? Mít svatbu v přírodě a v létě tak, jak jí chce každý, přece není jediná možnost. Od Domči s Vojtou jsme slyšeli krásnou větu „nechceme být prostě jen další svatbou v letním svatebním maratonu všech kamarádů“. A my s tím souhlasíme – svatbu dělají lidi a atmosféra. Na ročním období vůbec nezáleží. Pokud si romantickou svatební atmosféru zvládnete vyčarovat, můžete se vzít doslova kdekoli a kdykoli. Klidně v únoru, klidně s výročím jednou za 4 roky a klidně to celé indoor, navíc ještě v industriálu. 

Svatební agentura Praha - Domča a Vojta

Pohoda, pohoda a zase jen pohoda

Takhle jednoduše bychom celou tuhle krásnou svatbu shrnuli. Domi s Vojtou se od rána připravovali ve svém bytě s přáteli a rodinou. Vojta hrál s kámošema na kytaru, Domča se se ségrama smála u líčení a všichni byli jednoduše „v pohodě“ 🙂 Za to udělujeme naší agenturní hvězdičku – takovou pohodu si totiž nedokáže dopřát každý! A tihle dva si to zvládali užívat už od samého rána a úplně bez stresu!

Asi 2 hoďky před obřadem se oba potkali už v šatech a plné parádě v parku. Užili si chvilku soukromí, zašli si se svědky a oddávajícím na pivo do Lokálu a nechali hosty, aby se zatím v Loftu zabydleli a seznámili, než začne obřad. No není tohle ideální svatební dopoledne?

Slzy dojetí u obřadu a slzy smíchu až do rána

Říct si svatební sliby rozhodně nedokáže každý pár, ale i tak vás prosíme – zvažte je. Je to ta nejvíc osobní část celého dne, na kterou budete do smrti vzpomínat – ať už je dojemná, veselá, nadlehčená, nebo srdcervoucí – jste to vy v té nejčistší podobě. A u obřadu přesně o tyhle chvilky jde. Domče s Vojtou se podařilo spojit vše dohromady a rozplakat jak sebe navzájem, tak i hosty a klasicky nás (jsme už hold takové – profesionální plačky 🙂 )

Svatební agentura Praha - Domča a Vojta

Celá svatba v jedné místnosti

Pokud neznáte Loft BubNY, trochu Vám tento prostor přiblížíme – je to jedna velká místnost rozdělená do 3 částí – vstupní pokoj, hlavní sál a lounge – o celkové ploše jen necelých 200m2. A my tam i při 80 ti hostech vměstnaly obřad, kulaté stoly, taneční parket, šatnu i rautové stoly s barem.

Ano, i v jedné místnosti, při šikovném nakládání s prostorem, se dá vymyslet spousta zón a sekcí, kde se hosté mohou bavit. Pár takových zábavných stanovišť jsme udělaly i pro Domču s Vojtou. Zaručeně největší úspěch na téhle svatbě měl fotokoutek, který jsme zrecyklovaly z obřadu. Daly jsme do něj pohodlnou sedačku, na které v průběhu večera organicky přibývalo stále víc a víc lidí a zábava jednoduše proudila 🙂

Musíme uznat, že všichni hosté do jednoho byli úplně stejní pohodáři jako naši novomanželé a právě tahle kombinace vytvořila z celé svatby nezapomenutelnou párty, kterou bychom přáli opravdu každému páru.

Video: Kluci z Mangoshake Studio

Domi, Vojto, děkujeme!

Děkujeme, že jsme si díky Vám mohly znovu uvědomit, že přesně díky párům jako jste vy tuhle práci děláme! A taky jste nám připomněly, jak je důležité se v životě smát 🙂

Fotogalerie z únorové industriální svatby

Mohlo by Vás dále zajímat