Eva & Jonathan: Svatba v září na nejkrásnější zámecké zahradě

Svatba v září má neskutečné kouzlo. Osobně tenhle měsíc milujeme, příroda totiž začíná hrát všemi barvami, je stále teplo (né nesnesitelné horko) a večery jsou ještě dlouhé – což je pro svatbu snad ta úplně nejlepší kombinace. 

Eva s Jonathanem si přáli přesně takovou úchvatnou podzimní svatbu, která bude moci být celá venku – jak obřad, tak hostina. A vybrali si pro to naprosto perfektní svatební lokaci – Chateau Třebešice – zámek s tou nejkrásnější zahradou v ČR (za nás ve Wedding Factory jednoznačně). 

Svatební agentura Praha - Eva a Jonathan

Zářijová svatba venku? Proč ne!

Svatby pod širým nebem jsou velice riskantní záležitostí, ale pokud vyjdou, tak vážně stojí za to. V září je ten risk jednoznačně větší, ale právě o to lepší je výsledek. Stačí se jen dobře připravit na variantu kdy prší, nebo je zima. Což se na druhou stranu může lehce stát i u svatby v létě. Základem je, mít se kam schovat před deštěm – zahradní altán, nebo před zimou – vnitřní prostor. 

Evě s Jonathanem počasí přálo, obřad byl proto přímo na zahradě u malého rybníku, hostina byla skrytá před slunečními paprsky v zahradním altánu a večerní párty později v teple uvnitř zámku.

Svatební agentura Praha - Eva a Jonathan

Podzimní svatby mají sílu

Svatby v září a říjnu jsou pořád neokoukané a díky tomu velmi vyhledávané odvážnými páry hledající něco výjimečného. Podzimní atmosféra má sílu, sama o sobě a je proto pro svatby jako stvořená. Hra slunečních paprsků a ty barvy? Pro fotografa splněný sen, pro snoubence dvojnásob. A když nestíháte září, zkuste alespoň svatbu v říjnu – dny jsou sice chladnější, ale stejně kouzelné 🙂

Svatba v magické zahradě Chateau Třebešice

Třebešice jsou jednou z nejkrásnějších svatebních lokací v republice. A o tom není pochyb, elegantní budova s galerií moderního umění, netradičně vybavené pokoje a překrásná divoká zahrada. Zahrada, která skrývá tolik tajemných koutů na prozkoumávání i na focení a která v každém měsíci v roce vypadá úplně jinak. Zahrada, která je upravovaná a přesto stále na první pohled divoká, magická.

Když místo vidíte poprvé, připadáte si jak na zahraniční dovolené. Podobná chateau jsou velmi běžná na francouzských či italských venkovech, ale i v Čechách? To se jen tak nevidí. A za nás jednoznačně kandiduje na místo roku! Pokaždé, když jsme tady, najdeme zde něco nového, překvapivého a ten pocit příjemného tajemna je návykový. Tohle místo jo opravdový klenot a rozhodně ho nemáme okoukané ani po všech svatbách, které jsme tady měly možnost připravovat.

Svatební agentura Praha - Eva a Jonathan

A protože Chateau Třebešice opravdu milujeme, budeme moc rády, pokud vás nalomíme k tomu o něm alespoň přemýšlet – stojí jednoduše za to! O to víc, když ochutnáte Albertovo domácí italské hříbkové rizoto 😉

Svatební agentura Praha - Eva a Jonathan

Evo, Jonathane,

děkujeme, že jsme u Vaší pohádkové svatby mohly být s Vámi. Byla pro nás jednoduše nezapomenutelná. 

Vaše Lucka a Marťa 

Fotogalerie ze svatby v září

Svatební agentura Praha - Eva a Jonathan
Svatební agentura Praha - Wedding Factory a Chateau Třebešice

Mohlo by Vás dále zajímat