Janča & David: Přesunutá svatba

Co si budem – poslední rok byl pro nás všechny svatbomily i svatbochtivce dost náročný. Pořádat v tomto období svatbu není vůbec jednoduchý – termín svatby se několikrát přesouval, kamarádi nebo dokonce rodina ze zahraničí nemohli přijet, svatební šaty si nelze vyzkoušet a to ani nezmiňujem nespočet dalších překážek, kterých je prostě až nad hlavu. Není snadné najít motivaci k plánování a vlastně se vůbec těšit  a přitom je to den, který si představujeme už z dob, kdy jsme byly malé holčičky!

O to víc nás hřejí vaše příběhy – jako je třeba ten Janči a Davida, protože svatba s takovým příběhem by složila kdekoho, ale oni si ji užili na maximum a to hned dvakrát! Korona nekorona – jde jenom o přístup 🙂 Třeba vás právě ten jejich příběh o přesunu svatby inspiruje a namotivuje k tomu, abyste to nevzdali a mohli si váš den užít za každé situace, protože je to jen o vás. A hlavně na vás.

Svatba v rouškách jako kompromis?

Janča a David. Jejich slovy úplně obyčejný pár, našich očima úplně neobyčejný pár s ještě neobyčejnějším příběhem!
Naše společná cesta začala na konci léta 2019, kdy nás oslovili kvůli konzultacím. Sešli jsme se na kafi, probrali co a jak je s jejich svatbou potřeba a dohodli jsme se, že se sejdeme před svatbou ještě párkrát a tak nějak jim na to plánování dohlídneme. O pár měsíců později – na jaře 2020 – se Janča s Davidem vzali. Ale úplně jinak, než jak plánovali. Na radnici, jen se svědky a rodiči, v rouškách.

A překvapivě – tady jejich, potažmo náš společný svatební příběh teprve začal 🙂

Svatební agentura Praha - Janča & David

Svatba č.2: Přesunutá svatební párty

Přišlo léto a s ním netrpělivě očekávané rozvolňování – mohli jsme si zase zajít do oblíbené kavárny nebo si dát víno na zahrádce, ale hlavně jsme ve WF zase mohly svatbovat o sto šest! 

Tou dobou se nám Janča s Davidem ozvali znovu s tím, jak ta jejich veselka nakonec dopadla (jakože moc vlastně nedopadla) a že takhle to přeci vypadat nemá. Chyběl jim k tomu ten rituál, ta oslava ne kterou se především těšili. Takže jsme to vzali celé od začátku a napodruhé pořádně!

Janča s Davidem se pro nás stali obrovskou inspirací v tom, jak se dá s korona situací popasovat bez vrásek a i když vám život servíruje různý překážky a zkoušky, tak se k nim postavte čelem! I proto se pro nás tihle dva božani stali takovým symbolem toho, jak se vlastně dá přesun svatby využít k tomu, aby to na druhej pokus byla jízda 100% po vašem. 

Nebyly bychom to my, kdybychom nehledaly ty naše oblíbený detaily, na kterých tolik záleží. Když na sebe David prásknul, že je nadšený včelař, naše svatební téma bylo jasný. Zakomponovaly jsme do designu hexagony jako včelí úly, propojily je s přírodním prostředí zahrady, kde se svatba měla konat a tadááááá. 

Najednou jsme byly součástí svatby, kde nebyl pražádnej stres, slzy dojetí tekly proudem (i nám – klasicky), babička prošoupala boty u tance a jednoduše celý to bylo neuvěřitelně kouzelný. 😊 A pak, že přesunutá svatba nemůže stát za to!

Stálo to za to!

Na tuhle svatbu rozhodně nikdy nezapomenem a budeme vždycky hrozně rády vzpomínat. Někdo se dokonce na svatbě ženicha zeptal na otázku ‘Kolik tě stála tahle svatba s Wedding Factory?’. A odpověď nás vyloženě pohladila (a tetelíme se u ní pokaždý, když si na ní vzpomeneme). Na otázku Kolik stála? řekl totiž ‘Stála za to!!’ ❤

Jani, Davide – jste neskutečně pozitivní dvojka, která nás toho strašně moc naučila o tom, že občas druhý šance mají smysl a že dělat věci po svým, který vás dělají šťastný prostě stojí za to. Pokaždý! 🙂

Svatební agentura Praha - Janča & David

Fotky mají na krku Péťa & Ondra ze StoryTellers.

Mohlo by Vás dále zajímat