Jarní svatba v industriální kavárně

Další foto editoriál? ANO!

To, že poslední rok nevíme kam dřív skočit a reálné svatby nás velmi zaměstnávají, musely jsme projekty, na kterých se podílíme, začít pečlivě vybírat. Tenhle editoriál byl jednoznačně jedním z nich. Naše srdcová Jíťa z Férovek dala dohromady báječnou partu lidí a naše designérské oko u toho prostě nemohlo chybět – zvlášť s tak lákavými podmínkami sloučení neslučitelného 🙂

Něžné jaro a drsný industriál - co s tím?

Industriální prostor Kavárny co hledá jméno a svatba na jaře – to pro nás byla neodolatelná kombinace. Daly jsme se do vymýšlení celého konceptu. I když je kavárna zdánlivý opak romantického svatebního prostředí, my chtěly její drsný betonový feel vyzdvihnout. A protože nám k jaru neodmyslitelně patří veselost a hravost, propojily jsme hořčicově žlutou a emeraldově zelenou s černo zlatými doplňky. Drsné a příliš odvážné? Pro nás právě naopak 🙂 Při propojování detailů, které k sobě zdánlivě nejdou, se totiž ve výsledku dějí zázraky!

Sasanky, whiskey a betonový dort

Abychom tomu všemu dodali trochu šmrnc, zaměřili jsme se všichni na detail – spojili jsme se s Michalem z Privatnibar.cz – ten nám vybavil pánský koutek broušenými lahvemi, gentlmanskými drinky a doutníky. Květiny, které dostaly svůj osobitý šmrnc díky sasankám a pryskyřníku se postarala Jana z Viju Viju.  Betonový dort (který nejenom, že dokonale vypadal, ale taky skvěle chutnal) a sweetbar připravila Lucka z Delu Cake. Dekorace jsme doplnili kým jiným než Eterle a Svítícími písmeny. V roli nevěsty a ženicha se vyřádili Aneta Dobešová a Ondra Bohata. Za vizáž nevěsty a ženicha vděčíme Eleně Zipaj a Šárce StrnadovéFérovkám a krejčovství MANEMO. Prsten byl z dílny Michal Kadaník a náušnice od Michaely Gorcové.

Za video pod taktovkou Petra z Perky Pug Films a za neuvěřitelně strhující fotky děkujeme Víťovi MalinaPHOTO.

Tentokrát to byla jízda a těšíme se na další 😉

Fotogalerie z jarní industriální svatby

Mohlo by Vás dále zajímat