Katka & Josef: Letní boho svatba

Jak to všechno začalo?

Kačku nejde nemilovat. To jsme věděly už po naší první schůzce, na kterou nakráčela v martenskách na vysoké podrážce, s úžasně rudými vlasy a se slovy „Jsme tak trochu rockový hippiesáci, milující Finsko a letadla a chtěli bychom, abyste nám udělali kouzelnou boho svatbu“ 🙂 No není jasné, že s nimi bude legrace? A taky že byla – od začátku do konce!

S takovými požadavky nás nejdřív opravdu překvapili, ale čím víc jsme je poznávali, tím víc to vše dávalo perfektní smysl. Rock, který stále poslouchají, Finsko, ve kterém se zasnoubili, letadla, protože Josef je pilot a boho, protože to k nim prostě sedí. A čím víc jsme pracovali a čím víc jsme je oba poznávali, tím víc jsme se do nich zamilovávali. U Katky a Josefa totiž platí, že kombinace všech jejich požadavků dává naprosto perfektní smysl. 

Foto: Ryan Sweeney

Takže Vám Děkujeme!

Děkujeme za ty požadavky, které nás neuvěřitelně bavily, děkujeme za ten dokonale dojemný první tanec, děkujeme za Vaše hosty, se kterými jsme se nasmály a děkujeme hlavně za to, že jsme s Vámi ten kouzelný svatební den mohly prožít.

Video: Jan Syrový

Mohlo by Vás dále zajímat