Naše kolekce svatebních šatů : Férovky & Wedding Factory

Tentokrát vypouštíme na světlo světa naši závěrečnou kolekci – řadu svatebních šatů a to ne jen tak ledajakých. Naší srdcovou záležitost ve spolupráci s Jíťou z Férovek. 

Férovkách vždycky básníme našim nevěstám, protože Jitky osobní přístup ke každé nevěstě jde s naší myšlenkou jednoduše ruku v ruce. Navíc Jíťa produkuje férové šaty od českých švadlenek s eko vizí, která je nám opravdu velmi blízká. Není proto velkým překvapením, že jedné z nás – a to té větší ekofanynce Martě – šila svatební šaty právě Jíťa.

A proč vlastně máme tu společnou kolekci netradičních svatebních šatů? Protože naše extravagantní nápady a Férovková elegance a jednoduchost si podle nás zaslouží se propojit. Věříme, že jsme šaty vymýšlely s takovou láskou, že se do nich zamilujete stejně jako my 🙂

Jak naše kolekce vznikala?

Vdaly jsme se, obě, loni v létě. Po létech zkušeností a nespočtu nápadů, jsme měly tisíce možností, ale žádnou „tu perfektní“. A tak jsme si nechaly svatební šaty ušít. Každá jsme měly svou představu, kterou jsme dovedly k naprosté spokojenosti. Bohužel těch nápadů v průběhu šití bylo tolik, že některé jsme si nechaly na později a probraly jsme je letos s Jitkou.

Debatovaly jsme tak dlouho, až z toho vznikla naše kolekce šatů hned v několika variantách. Odrážející jak nás dvě…vlastně nás tři, tak i představy mnohých z vás, toužící po něčem zcela unikátním, praktickém a neokoukaném. Při navrhování jsme vycházely především z toho, aby byl každý kousek kolekce kombinovatelný s jiným kusem podle typu a přání nevěsty. Aby se v průběhu svatby daly šaty neustále prakticky přizpůsobovat situaci a aby se případně šaty daly sladit i s družičkami.

Tahle kolekce je pro nás jedinečná v tom, že šaty bychom si nechaly ušít pro sebe právě my dvě, kdybychom ty naše svatby mohly opakovat ideálně každý rok 😀 Ale alespoň takhle vaším prostřednictvím (našich krásných nevěst) můžeme ten velký den prožívat znovu a znovu.

Svatební agentura Praha - kolekce svatebních šatů

Praktičnost, víceúčelovost a hlavně kvalita

Šaty jsme vytvářely tak, aby nám dávaly co největší smysl. Mimo to, že jsou šité v bio kvalitě a u českých švadlenek, jsme hodně přemýšlely nad tím, aby byly praktické a víceúčelové. Aby se vám v průběhu dne přizpůsobily tak, že vám bude pořád pohodlně. Celá kolekce tak sestává ze 7+2 kousků, které jsou vzájemně kompatibilní a tvoří nespočet možností 😉

Naše 3 modely svatebních šatů

Jsou každé jiné, přesto si jsou tolik podobné. Všechny 3 slouží jako svrchní část, pod kterou je potřeba vybrat si vhodnou spodničku. Takovou, která je nejbližší vašemu vkusu, barvě pleti a stylu svatby.

U prvního modelu jsme volily uvolněný, vzdušný střih doplněný romantickými puntíčky po „férovsku“ – prostě tak akorát vybalancovanou uvolněnost, hravost a formálnost.

Druhé šaty jsou více podle našeho wedding-factořího gusta a to s výraznější vzdušnou krajkou, která je sama o sobě hodně divoká a tak je nakombinovaná s jednodušším střihem.

Poslední-třetí šaty jsou dokonalým propojením nás obou WF i Férovek. Jsou z lehoučkého hedvábí, v lehkém vílím střihu. Dají se nosit jak samotné, tak z výstřihu a rozparku může hravě vykukovat barevná spodnička.

4 varianty barevných spodniček

Ivory, mandlová, olivová a bronzová. Dodávají šatům pokaždé jiného ducha a dají se využít jako samostatné šaty „na pozdější večer“ nebo po svatbě kamkoli jinam 🙂 Jako velký bonus vidíme to, že se dají využít perfektně i jako šaty pro družičky a máte tak jedním vrzem dokonale vytuněnou celou babskou crew! 😉

1 sukně + 1 bodýčko pro odvážné nevěsty - 3 šaty v 1

Pokud vás zaujaly spodničky, ale vrchními šaty si nejste jisté, nevadí – myslely jsme i na to 😉 Sukně s megarozparkem se dá připnout na všechny barvy našich spodniček, bodýčko se naopak dá kombinovat se všemi 3mi modely šatů. Je nám jasné, že obě tyto varianty budou zajímat především odvážné nevěsty, nebo ty, které chtějí být odvážné naopak na večerní párty 🙂

Tohle je za nás úplně nejlepší –  můžete mít z jedněch šatů tři různé varianty. Jednu na obřad, druhou na odpolední oslavu a třetí na později večer.

Rády rozdáváme výhody i vám 😉

Ani u naší společné kolekce s Férovkami jsme na vás nezapomněly a zařídily jsme vám výhodnější podmínky na půjčovné 😉 Proto si můžete tyto naše šaty u Férovek dopřát s 10% slevou – stačí u Jitky zmínit kouzelnou formulku „WEDDING FACTORY“ 🙂

Sleva 10%

Stačí ve Férovkách říct heslo Wedding Factory

Celou kolekci nám nafotil: Kuba z Puf Creatif

P.S: V případě, že se vám u Férovek zalíbí jiný model, tak nám to vůbec nevadí a i tak od nás máte zařízené lepší ceny a to platí i na šití šatů na míru 😉 

S láskou,

Marťa a Lucka

Svatební agentura Praha Wedding Factory

Mohlo by Vás dále zajímat