Nastěnka & Andrej: Party mermaid wedding!

Ti z vás, co nás dobře znají (třeba jako Nastěnka, která je hlavní hrdinkou tohohle článku) vědí, že my ve Wedding Factory máme hodně divoký duše. A že od začátku našeho existování říkáme věty typu: „svatební revolucionáři“ nebo že „děláme svatby lidem, co se toho nebojí“.

Potřebujeme pro svojí práci mít pořád tu nadšenou krev v žilách, páry, který jsou stejně prdlý jako my a dodavatelskej tým, kterej s námi jde po hlavě do každýho našeho nápadu na hraně, občas i za hranou. Protože takový prostě jsme, pro takový páry dýcháme a s takovýma lidma kolem sebe je nám dobře.

Svatební agentura Praha - Nasťa a Andrej

Naší inspirací jste nám právě vy sami 🙂

Před letošní sezónu jsme si sedly a přemýšlely o tom, co nám občas říkáte: „Vy ve WF děláte prostě vždycky nějakou bombu, co v ČR ještě nebyla. Jak to děláte?“ A odpověď je strašně jednoduchá – inspirujou nás k tomu naše božský páry! Opravdu!!!

Party mermaid wedding

Nastěnka s Andrejem jsou neuvěřitelně veselá dvojka, která v jednom kuse vtipkuje, nebere nic zas moc vážně, užívá si života! A milujou moře říkali 😀 A neony. A párty… A přesně takovou jsme jejich svatbu viděli od první chvíle. Obzvlášť když měla probíhat v bílém loftu jménem Město moře!

Přiznáme se, že když nám Nastěnka nechala volnou ruku v celkovým konceptu svatby, naše kreativní dušička zajásala 😀 Měly jsme pro ně vymýšlený návrh celkovýho designu ve dvou variantách – jednu takovou modroučkou stylovou mořskou elegantní a druhou…u který jsme se utrhly ze řetězu a udělaly 100% ODVAZ s pracovním názvem PARTY MERMAID WEDDING. A ono to klaplo! Měli jste vidět to nadšení, se kterým jsme jim to prezentovaly a ten jejich výraz když to nadšeně celý odkejvali. Lucka se vždycky chechtá, že se spoustou našich párů vypadáme jak blázni s nemocí nezastavitelnýho usmívání. 😀

Svatební agentura Praha - Nasťa a Andrej

Když už, tak pořádně

Jednorožčí barevná paletka, prvky moře s vyplavenými větvemi, mořskou trávou, mušlemi a korály, to celé v elegantním provedení s broušeným sklem, extravagantníma kytkama a prostředím bílého loftu tvořilo tu nejveselejší letní svatební párty.

V tuhle chvíli jsme z psaní tak nadšený, že bych vám mohla popisovat Nastěnky reakci, kdy po cestě k oltáři poprvý spatřila výzdobu a dojatě se spadlou bradou řekla „Marti, ty si děláš sranduuu? Tohle jsem v životě neviděla a nedokázala jsem si ani představit, jak krásný to bude! To je ta nejkrásnější svatba na který jsem kdy byla“.

…nebo ženichovu poobřadovou sabráž s fakt-obří-šavlí, růžový párty brejle novomanželů, neuvěřitelně milý hosty, třpytky, který jsme my i hosti měli na obličeji, nebo fotokoutek v lodičce, dokonalý letní počasí…nebo toho dokonalýho marinovanýho lososa (přísahám, že takhle dobrýho lososa jsme ještě nikdy nejedli) 😀 … ale myslím si, že tentokrát tu vlnu lásky, nadšení, štěstí mnohem líp vystihnout fotky než jakýkoli slova!

Nastěnko a Andreji,

koukejte to rozjíždět dalších 80 let! Jste pro nás neuvěřitelnou inspirací a jsme strašně rády za to, že vás máme, že se máte takhle moc rádi a za všechno, co jsme společně vytvořili 😉

Marti a Lucka

 

Mohlo by Vás dále zajímat