Sába & Niky: Dvě nevěsty, Prague Pride a moře lásky

Jak už jste si určitě všimli, na podzim loňského roku jsme dělaly těmhle dvěma kočkám zásnubní focení. Jak už tomu tak bývá, letos v létě zásnuby vyvrcholily naprosto fantastickou hipsterskou svatbou, součástí které byl příhodně i pochod Prague Pride se svatebními hosty, který se ten den konal. A to prosím jednou velkou šťastnou náhodou.

Předsvatební focení ve Skotsku

Plánování svatby dvěma holkám mělo i svá úskalí – především v tom, že se holky nemohly často shodnout na to, jaká by vlastně svatba měla být. Po několika změněných variantách jsme se společně dostaly k minimalistickému řešení, kdy bychom s nimi odletěli jen ve čtyřech (holky, Marťa a fotograf) do Skotska a odsvědčili bychom jim rozhodnutí se vzít. Ve chvíli, kdy už byly koupené letenky jsme se ale s holkama znovu bavily o tom, jak zvládnou svatbu bez svých nejbližších a dostaly jsme se k tomu, že nezvládnou 🙂 Proto se nakonec z plánované svatby ve Skotsku stalo báječné předsvatební focení a super výlet!

Foto by Petr Hervíř

 

Svatební Prague Pride

Holky nechtěly od začátku ze svatby dělat okázalé divadlo, chtěly si jen před rodinou a přáteli slíbit to, že už nechtějí být bez sebe. A to se krásným způsobem plným náhod povedlo! Sháněly se dvoje svatební šaty, k oltáři holky doprovázely maminky a házely se dvě kytice…

S přípravami jsme začali už časně ráno, dopoledne jsme se sešli se všemi hosty na Václaváku, kde jsme společně vyrazili na Prague Pride (ne, opravdu svatba nebyla cíleně plánovaná na stejný datum – prostě to tak vyšlo a tak si holky řekly: Proč to nevyužít?). Myslíme, že takový pochod by měl být součástí každé svatby, protože ten feeling, kdy Vás 50 hostů jde podpořit v tom, kdo jste a že spolu chcete strávit zbytek života, je neuvěřitelný!

lesbická svatba

Lesbická svatba v Holešovické šachtě

Po příchodu hostů do industriálního prostoru Holešovické šachty, galerie moderního umění s holými zdmi a naprosto pohodovou atmosférou, jsme celou posádku překvapily odhalením výzdoby až v moment obřadu. Styl a koncept svatby jsme pojaly hodně syrově, pouze v základních tónech zelené, doplněné o studené materiály – kov, sklo a částečně i dřevo, což k holkám, které svatbu celkově nechtěly moc romantizovat, prostě sedělo. Obřad samotný hodně podtrhoval celý den a nesl se v duchu rodiny, podpory a neuvěřitelné pohody, proto v podání Nikči tatínka doslova sedl, jako zadek na hrnec, a rozplakal i rozesmál snad každého z hostů, včetně obou nevěst.

Za fotky děkujeme Jakubovi z Puf creatif

 

Holky, byly jste jedním slovem báječné!

Děkujeme, že jsme Vám mohly se svatbou pomoct a jsme doteď neuvěřitelně dojaté nad tím, že jste se našly!

Máme Vás rády!

Vaše Marťa a Lucka

Mohlo by Vás dále zajímat