Proč nemáme rády svatbu na klíč?

Spojení „svatba na klíč“ v nás vyvolává tak trochu osypky. Přirovnaly bychom to ke stavění domu na klíč. Máte katalog, ze kterého si vyberete vanu, záchod, podlahu, kuchyň a další v nějaké cenové relaci a v základní barvě a to ono vybrané Vám do domu namontují. Žádné nápady z Vaší strany nejsou vítané a nějaká Vaše snaha o individuální pojetí? Pro tyhle firmy je to jednoznačně ztráta času. A přesně tohle v nás evokuje pojmenování „svatba na klíč“ – takže pro nás totální svatební hloupost! Protože každý ženich, každá nevěsta a tím i každá svatba má být jedinečná. Každý máme rád něco jiného, každý jsme jiný a každý máme jinou představu o našem velkém dni a věříme tomu, že každý si zaslouží prožít svatbu ve svém jedinečném pojetí – i když to třeba na začátku ještě nemusíte vědět.

Svatební agentura Praha - Livia a Tom

Raději svatba na míru než svatba na klíč

Jednoduše řečeno – ve Wedding Factory tyhle „svatby na klíč“ opravdu neděláme. Nečekejte, že si u nás vyberete ze tří balíčků svatby a takovou svatbu Vám uděláme – žádnou jinou ne. Takhle jednoduše fungovat nedokážeme a nechceme.

A co to tedy znamená pro nás? Pod souslovím „svatba na klíč“ si představujeme spíše to, že se o svatbu jako nevěsta/ženich nechci (nebo nemohu) starat a chci s přípravami profesionálně pomoct. Věřime tomu, že to podobně vnímají všechny páry, které u nás svatbu na klíč poptávají, jen asi ještě nikdo nepřišel na to, jak to lépe zadat do Google vyhledávače než právě tímto nevhodným pojmenováním. Ale co raději Svatba na přání nebo Svatba na míru?

Svatební agentura Praha - Monča a Vojta

Jak šijeme svatby na míru ve WF?

Úplně jednoduše –  poslechneme si Vaše představy a přání a uděláme vše pro to, abychom Vám je splnily (a že už pár takových oříšků bylo:)). Vymyslíme Vám program dne, designový koncept, naplánujeme celý den tak, aby šlapal jako hodinky a vybereme perfektní dodavatele. V případě, že v naší „rodině dodavatelů“ nemáme nikoho, kdo by Vaše představy splnil, hledáme jiné, tak abyste byli spokojení.

Už jen ze samotné podstaty toho, jak samy vnímáme svatbu, u nás prostě žádné balíčky nenajdete, celou Vám ji jednoduše ušijeme na míru. A to už od úvodní schůzky, na které vždy trváme (ať už probíhá face to face nebo online). S tím souvisí i způsob, kterým Vám vytváříme cenu a návrh toho, co jsme pro Vás schopné udělat. A pak už záleží jen na Vás, zda jej ještě upravíme nebo začneme s přípravami okamžitě. Koneckonců, jsme schopné Vám naplánovat perfektní svatbu už za měsíc od samého začátku až do konce 😉

Svatební agentura Praha - Bára a Fanda

Mohlo by Vás dále zajímat