Teru & Miky: Svatba pod noční oblohou

To, že vymýšlíme pořád nové způsoby, jak netradičně udělat svatbu, se o nás už celkem ví. Co ale spoustu z vás stejně překvapilo, byl náš poslední nápad zcela noční svatby alá svatby vesmírné či jednoduše GALAXY WEDDING.

Jak jsme k tomu nápadu došly? Celkem často slýcháme od našich párů, že se ve svatební den chtějí hlavně vyspat a pařit pak dlouho do noci. Pokud také spíše patříte k nočním sovám, tak nevidíme důvod v tom vám nevyhovět a nevymyslet způsob, jak to jednoduše zařídit! Protože vždycky to jde 😉

Večerní svatba je podle nás model, který se dá krásně kombinovat s tolik oblíbenou „víkendovou svatbou“ bez toho, abyste se tolik finančně prohli. No jen si to představte – páteční wellness, večerní obřad, lehké občerstvení a celý zbytek víkendu můžete se všemi hosty pokračovat sdílením zážitků a vše doprožít už bez zbytečných stresů.

Na měsíc a zpátky skrze celý vesmír

Ať chcete nebo ne – noční svatba je prostě vždycky magická! 

Pozdní obřad při západu Slunce / východu Měsíce, nejkrásnější hra světel, romantická síla nadcházející noci a hlavně prostor pro pořádnou párty 😉 Taková svatba se nám osobně zamlouvá moc! 

A právě proto jsme jednu takovou ukázkovou nedávno vytvořili pro Teru a Mikyho v pražském Loftu BubNY, který je v samém srdci Prahy. A pro rebelské duše, jako jsme my, je to jednoduše dokonalé místo! Obzvlášť svými variabilními vnitřními prostory, kde noční (a vlastně i jakákoli jiná) svatba potom není problém v jakékoli roční době.  Což se nám moc zamlouvá hlavně teď, když se svatby plánují i na zimu 😉

Svatební agentura Praha - Loft Bubny

Svatba naruby aneb Večerní obřad

Svatbu pod zářící noční oblohou si spousta z nás sice představí, ale rozhodně k ní má odvahu jen pár z vás. Pozdě večer už tu boží atmosféru na klasické svatbě ani moc nevnímáme. V tuto denní dobu už se zpravidla jen tančí, zpívá a pije. Ale co to chytit za opačný konec a obrátit zaběhlé zvyky vzhůru nohama? Vždyť přeci největší zábava vzniká právě, když se začíná stmívat 🙂

Proč tedy nezačít oficiality obřadem pozdě večer, pařit až do rána a doprožít všechny zážitky na brunchi a po celý zbytek víkendu se svatebními hosty? Celý den před samotným ANO můžete strávit ve wellnessu s družičkami, na nehtech a kosmetice (což všechny nevěsty vždycky chtějí a nikdy na to v samotný svatební den nemají čas :)), nebo na golfu se svědkem (chlapská varianta beauty dne :). Druhý den po svatbě se dá zorganizovat hromadný piknik, výlet, plavba lodí, nebo cokoli vás napadne – se všemi svatebními hosty a se všemi čerstvými pocity, které si tak uložíte hluboko do paměti a jen tak na ně nezapomenete! 

Galaxy indoor svatba

Naší variantu GALAXY svatby jsme pojali hodně extravagantně a opravdu tak, jak si podle nás taková noční svatba zaslouží vypadat 🙂 Magická, silná, tajemná a tak trochu záhadná. Plná emocí. Stylová a temná. Jiná. Šokující. Upřímná. A především srdcová!

A na takovou akci jsme si poskládali dreamteam, který přesně těmhle hodnotám odpovídá. Tým rebelů 🙂 A to včetně obsazení – do role nevěsty jsme nanominovaly Teru (naší milovanou svatební fotografku, která mimochodem fotila svatbu i Martě) a Mikyho (svatebního kameramana, který se „na druhé straně“ objektivu taky ještě neobjevil ;)) 

DREAM TEAM

Design, produkce a organizace – my z Wedding Factory

Lokace – Loft BubNY

Foto – Jonatan Jan

Video – Radek Pilar Wedding films

Květiny – luka:sh

Svatební šaty – Sandra Mark Fashion 

Oblek – Manemo

MUAH – Kristýna Dušková

Tiskoviny – Napořád ART

Dort a sweets – LUMI Dobroty

Koruny – Čarbičková CROWNS

Nábytek – Eterle

Inventář – Maximum Inventory

Svítící Písmena

Nevěsta & ženich – Teru & Miky

Proto, abychom takové nápady jako „noční svatbu“ mohly dělat, potřebujeme, abyste věděli, že dělat věci jinak jednoduše jde.

Takže se těšíme na další adepty, kteří do toho s námi půjdou 😉

 

S láskou a inspirací,

 Vaše Marťa a Lucka 🙂

Mohlo by Vás dále zajímat