Wedding Factory se představuje

Wedding Factory aneb alternativní agentura, která dělá svatby lidem, kteří se toho nebojí. Tak přesně tohle uvidíte na našem Instagramu, Facebooku a webovkách. Nás ale napadlo vzít tohle téma trochu za jiný konec a opravdu a z celého srdce se Vám představit. A trochu se i tak navzájem v našem týmu srdcařů „rozebrat“.😄

Ti, co nás sledují už delší dobu, ví, že ve Wedding Factory nejsme jen Lucka a Marti, ale záda nám kryje super tým. A vlastně dost obří tým, když se nad tím tak v klidu zamyslíme.

Svatební agentura Praha - tým

Malá chvilka vážnosti

Ještě než tomu dodáme trochu šťávy, tak začneme seriózně. (Jen chvilka vážnosti, přísaháme!😜). Naše WF mimi jsme si vyňuňaly v roce 2016 a fungovalo nám trochu jinak, než jak je tomu dnes. Ze začátku jsme měly na triku i více jak 40 svateb ročně, které jsme dělaly jen ve dvou. Dneska si to číslo už ani s takovým týmem, jaký máme, neumíme představit, natož na vlastní čtyři pěsti. Na tohle přijít nám ale chvilku trvalo, protože abychom si ty naše poklady mohly mazlit a opravdu kvalitně se jim věnovat, potřebujeme dostatek prostoru. 

Aktuálně děláme větší svatby…ehm… občas až obrovský ( :D), a tak jich za rok zvládneme podstatně míň. Momentálně nám pod střechou Wedding Factory funguje tým 21 lidí na nejrůznějších pozicích, od koordinátorek, backoffice asistentek, nosičů obědů, přes profesionální shopaholicky po mistry ve šplhání na žebříku. A mnoho dalších neuvěřitelně potřebných lidí!

"Profesionální nákup mě napadne třeba ve chvíli, kdy jedna naše asistentka táhla pánev na paellu v tramvaji, která měla průměr 80cm... Ano, v tramvaji. 😄
Nebo 55kg hroznového vína na zadních sedačkách Fabie."
Martina Hervy - Kontakt - Svatební agentura Wedding Factory
Marťa

Tým o Lucce s Marťou

Lucka s Marťou jsou zkrátka Alma mater všeho, co se pod střechou Wedding Factory děje. Jsou to taky skvělé kamarádky, partners in crime a zakladatelky celé firmy. Lucka je náš jeden velký Rozum, mozek celé firmy a taková naše finanční inspektorka. Především tedy pro nás, pro nákupčí. 😁 Marťa je na druhou stranu Citem pro vše, co se ve WF děje. Estetika je její druhé jméno a většina těch šílených, turbo nápadů přijde právě od ní. Každá je vlastně úplně jiná, a proto se tak dobře doplňují a tvoří dokonalý pár a díky tomu tady vše klape jako hodinky. 

Holky se starají o všechny klienty, provádí je veškerým plánováním, pomáhají s rozhodováním a v den svatby se postarají o to, aby svatba proběhla hladce a klidně. A to třeba i za hurikánu.

Množství jejich energie je nekonečný, a nabíjejí tak celý náš tým. Zároveň je pro ně nesmírně důležité věnovat se svatební osvětě tady u nás v českém rybníčku. Ukazovat, jak se svatby dají dělat i jinak, pohodlně, stylově, originálně, ale hlavně vždy podle představ našich úžasných snoubenců.

Svatební agentura Praha - tým

Marti a Lucka o našich "kancl girls"

V poslední době se mnoho lidí kolem nás diví, kolik nás vlastně v celém týmu Wedding Factory je. My o tom vlastně tolik nemluvíme, protože máme radši, když za nás mluví naše práce a je vidět jasný výsledek. 🤍

Kdo je ale neodmyslitelnou součástí WF týmu, jsou naše pravé (občas i ty levé) ruce. Naše čtyři asistentky a zlatíčka, které jsou stejně jako my každá úplně jiný element. Ty po většinu roku tráví čas u nás v kanclu a obstarávají veškeré možné i nemožné úkoly, komunikují s dodavateli, vytváří logistiky, objednávají půjčovny, zajišťují nákupy a pomáhají spravovat sociální sítě. No a vlastně mnoho dalšího, ale to bychom tu byli do zítra. 😚 Jsou to neuvěřitelné srdcařky a opravdu pro nás a hlavně pro naše klienty zařídí i nezaříditelné.

Během svatební sezóny je samozřejmě vyvezeme i na nějaký ten výlet. Myslíme tím samozřejmě svatby, kde nám pomáhají s realizací celé svatby – jak si zadekorují, zakoordinují, tak to nakonec i všechno uklidí. Jsou tu pro nás zkrátka od A do Z a v našem sezónním tempu jsou ony tím motorem, který má 24/7 nádrž vždy plnou. 

HOLKY, DĚKUJEME ZA VÁS <3 

"Máme tu vlastně takové čtyři specifické pozice a hrozně mě baví, jak jinak se dají pojmenovat. 😅
Shopaholic - Ta by nám utratila všechny peníze.
Operátor - Nenechá linku vychladnout.
Zdravotní sestra - Zahojí všechny vzniklé rány a vytrhne trn z paty.
Ferda Mravenec - Práce všeho druhu. Dodávku odveze, lino nám položí, celý tým nám zaškolí."
Lucie Říčařová - Kontakt - Svatební agentura Wedding Factory
Lucka
Svatební agentura Praha - tým

Kdo jsou naše svaly a kouzelníci

Ano, máme tu lidi na takové pozici, jako čtete. Mnoho členů týmu je na svatbě vlastně jako ve fitku. 😅 Ono odnést takové 80 kilové kaktusy nebo sochy, vyšplhat 45x na tři metry vysoký žebřík je zkrátka fyzicky náročné. A za to vše děkujeme našemu technickému týmu, bez kterého by mnohdy ta tuna světýlek ležela pořád v krabicích u nás na skladě. Třešinku na dortu tomu ale musí na svatbě dodat i někdo z našich kouzelníků, kteří od kytek, přes svíčky po koutky dodají svatbě ten pravý šmak. Řekly bychom, že svatba díky nim dostane duši. A stejně jako naše kancl girls si s námi na svatbě střihnou koordinaci a pomoc s úklidem je tu také samozřejmost.

Svatební agentura Praha - tým

A závěrem ...

No a jak bychom shrnuly motto a fungování Wedding Factory? Jsme srdcařky a zároveň profesionálky, jejichž životním posláním je vytvořit tu nejbáječnější (občas nejbizarnější) svatbu pod sluncem, na kterou Vy i Vaši hosté budete vzpomínat celý život. 

Mnohdy jsou naši klienti našimi nejlepšími kamarády a naše emoce na Vaší svatbě nemůžeme skrývat. Jsme rádi, když jsou kolem nás lidé, kteří se toho nebojí, a společně s celým týmem Vám tak můžeme vykouzlit ten nejkrásnější den ve Vašich životech. 

S láskou a grácií, 

Lucka, Marťa a celý tým Wedding Factory 🤍

Mohlo by Vás dále zajímat