Zimní svatba v Praze

Jak se dělá zimní svatba?

Mrzne. Chumelí. Venku je -7°. Je neděle. 8 hodin ráno. Podle nás je to ideální čas na svatbu 🙂 A protože je takových víc, jednoduše se stalo, že se sešel kameraman, florista, svatební koordinátorka, fotograf, vizážistka, cukrářka, zpěvák a dekoratérka a vyrobili v Praze společně zimní svatbu.

Recept na svatbu aneb. Když dva dělají totéž, není to totéž

Když jsme se rozhodly, že uděláme inspirační zimní svatbu, bylo nám hned jasné, koho poprosíme o pomoc. Všechny, kteří mají stejnou filosofii. Všechny, kteří dělají svou práci srdcem a které za to tolik milujeme. Tak jednoduché to bylo. A právě díky tomu se nám opět podařilo vyčarovat něco mimořádného.

A jak to probíhalo?

Brzy ráno jsme se všichni sešli na místě činu v pražské Troji a rovnou jsme se vrhli na věc. Markétka líčila nevěstu, zatímco my koordinátorky z Wedding Factory jsme aranžovaly výzdobu, květiny a sladký koutek. Brita zprovozňovala svítící písmena, DUO Martina Ševčíka nám ke všemu hrálo a Radek a Luboš měli co dělat, aby všechno stíhali fotit a natáčet.

Po tom, co jsme si zatančili, připili a najedli se, jsme v Hummeru převezli nevěstu Renču s ženichem Filipem na nedalekou vinici, kde s nimi čaroval Luboš s kamerou a  Radek s foťákem. Opět jsme si ověřili, že když se věci dělají srdcem, vše je možné. Dokonce i přivolat v tom mrazu sluníčko, chytit makronku do pusy ze dvou metrů, nebo vyjet Hummerem po ledovce až do vinice. A když se vše spojí s tím nepopsatelným pocitem, že vše má smysl, jsou to momenty, které nám dokazují, proč to vlastně všichni děláme.

Moc děkujeme za půjčení nádherných šatů, jak svatebních, tak družičkovských salonu Naive a Jane Bond, za květiny Bianca Flowers, Britě s Terezkou za svítící písmena, za dřevěné doplňky Optysu a za poskytnutí Hummeru H2 panu Havlíkovi.

Těšíme se na příští kouzelnou akci s Vámi a pro Vás ❤

Martina & Lucie

Vaše svatební koordinátorky

Svatba v zimě

Na zimní svatbě se podíleli:

FOTO www.radeklavicka.cz

VIDEO www.forpix.cz

DORT, SWEETBAR www.svatebnikolackypraha.cz

SVÍTÍCÍ PÍSMENA www.sviticipismena.cz

VÝZDOBA, KOORDINACE, GRAFIKA   www.weddingfactory.cz

Martin Ševčík DUO  www.martin-sevcik.cz

BIANCA KVĚTINY www.bianca-flowers.cz

SVATEBNÍ ŠATY www.naive.cz

ŠATY PRO DRUŽIČKY www.facebook.com/JANEBONDspecial

VIZÁŽ www.facebook.com/kosmetikajinak

HUMMER H2 www.pronajem-hummer.cz

DŘEVĚNÉ DOPLŇKY www.optys.cz

Mohlo by Vás dále zajímat