Čtyři roční období

Jeden by řekl, že když teď nemůžeme dělat svatby, tak využijeme volný čas k odpočinku, ale to bychom přece vůbec nebyly my! 😀 Výzvy jsme milovaly a milovat budem, tak jsme se zase do jedné pořádné pustily. Nebudeme lhát – hodně k tomu taky přispělo to, že už se nám prostě stejskalo po pořádný akci, kde se můžeme vyřádit a být „mezi svejma“ 🙂

Svatební agentura Praha - 4 roční období

Svátek všech zamilovaných

Blížil se Valentýn a my jsme chtěly zamilovaným udělat radost a společně se trochu kreativně vyblbnout. Díky holkám ze Svatba ve stodole jsme se nechaly ukecat a staly se součástí neuvěřitelné bandy lidí a společně se nám povedlo uspořádat ne jednu, né dvě. Ani tři. Dokonce čtyři různé svatby v jeden den a to tady ještě nebylo! Protože čím víc párů, tím víc radosti a tu my sdílíme rády, zvlášť v době lockdownové. 

4 roční období, 4 naprosto různé páry a 4 velké příběhy (určitě se o každém z nich rozepíšeme brzy zvlášť). Pro některé byla tato zkušenost nácvikem na jejich velký den D, pro další zase zopakování svatby 🙂 Nevěsty si užívaly hýčkání od Czech Make-up House a z chlapů se mezitím v rukou The Owners stávali gentlemani. Pak už jen obléct svatební šaty od Mia Belly a hurá k obřadu. 

Musím říct, že jsme měly podezření na předchozí modelingové zkušenosti „našich“ párů – totiž, poznali byste z fotek od Eli, že jsou promrzlí až na kost? Ono fotit venku v -10° ve svatebních šatech chce pořádnou odvahu.. Naštěstí láska hřeje. ♥ (A ty litry horkýho čaje taky pomohly).

Jak to vlastně celé vypadalo?

Díky květinovým dekoracím od Ivči z Boho Svatby, se kterou jsme měly tu čest poprvé a rozhodně ne naposled, jsme se cítily jako v pohádce O dvanácti měsíčkách –  venku bílo a přitom kolem nás byly rozkvetlé všechny roční doby. Když jsme k nim potom přidaly naše dekorace a doladili je s božským Eterle, welcome tabule a meníčka od Made Atelieru, úplně zbrusu novým neonovým nápisem od Svítících písmen a prstýnky od Czech Design, byl výsledek jedinečný! 🙂

Každé roční období bylo tak jiné a přitom vše na jednom místě! Zakouzlily jsme si ve Vltavěnce a využily každý kousek prostoru. Abychom se přiznaly – to taky úplně nebyl záměr – původně jsme plánovaly nafotit vše indoor, ale to okolní prostředí bylo prostě lákavější. Neodradilo nás ani brodit se napadaným sněhem na dvorku abychom se dostaly do letní stodoly 😀 

Nechyběla ani sladká tečka na závěr

Hanka z Cakelandu udělala dva dorty a spoustu dobrot do sweetbaru. Vypadalo to tak dobře, že jeden cupcake padl ještě před focením a ten zbytek zmizel ve chvíli, kdy kameraman Peťa řekl, že má dotočeno.

Přiznáme se zcela otevřeně, že po celodenním focení jsme odjížděly nadšený jak malý děti. Moc jsme si to užily, víc takových skvělých dnů! 

Snad se brzo dočkáme svateb na ostro, už se na ně totiž strašně těšíme!

A tady jsou všichni, co se na tom podíleli 🙂

Mozek operace – Svatba ve stodole

Design a koncept – Wedding Factory

Foto – Eli Kubíková

Video – Petr PERKY PUG

Lokace – Vltavěnka

Květiny – Boho Svatba

Dekorace a doplňky – Eterle, Svítící písmena

Tiskoviny – Made Atelier

Dorty a sweetbar – Cakeland

Šaty a obleky – Mia Bella, The Owners

Vizážistka – Czech Make-up House

Prstýnky – Czech Design – Snoubení

You might also be interested in