Kristýna & Martin: Láska v přímém přenosu

O našem TV pořadu o svatbách „Den jak senuž jste nejspíš slyšeli. A teď k tomu, co se dělo v přímém přenosu, protože o tom, co se dělo v zákulisí i na natáčení už jsme vám vyklopili dost v předchozím článku. A pro ty, kdo ho ještě nečetlidozvíte se v něm, jaká byla naše společná cesta s televizním štábem. Vyzkoušet si něco takového, bylo zkrátka boží, ale zároveň i pěkně bláznivé a náročné.

Tu nejvíc podstatnou část celé téhle akce jsme ale měly až doteď pod pokličkou a konečně ji můžeme pustit na světlo světa! Celej náš příběh s prima párem Kristýnkou a Marťou Vám teď postupně odkryjeme. Hezky od začátku do konce. Jak to bylo mezi námi, jaký je ten jejich pohádkový příběh, jak se nám plánovalo a jak vznikl koncept LAS SMRČINAS 🙂

Den jak sen je vysílán od 10.10. a naši prima televizní svatbu můžete sledovat v pondělí 28.11. na TV PRIMA, nebo na PRIMA SHOW o den dříve.

Play Video about Svatební agentura Praha - Kristý a Martin

Náš hvězdný svatební pár Kristýnka s Martinem

Jsme moc rády, že jsme si prosadily, že si náš Prima pár najdeme samy. Měly jsme opravdu obrovské štěstí, nebo to byl možná osud, protože na tuhle horskou dráhu s námi naskočili právě tyhle dvě zlatíčka! 

Věčně vysmátá a nadšená cheerka Kristýnka s růžovýma vlasama a Marťas, kterej je pro každou špatnost. K slzám nás dohnali hned na první schůzce. Fakt, nekecáme! Ve chvíli, kdy jsme se dostali k tomu, jak se dali dohromady a odříkali nám celý svůj příběh, jsme se jich zeptaly, proč se vlastně berou. Martin mluvil o Kristýnce tak, jak jsme ještě žádného ženicha neslyšely. S láskou, respektem, nadšením a jako by jí každý den miloval o chlup víc! Prý je to ženská, se kterou chce mít 3 děti a strašně pohodovej život. V tuhle chvíli jsme brečely obě. (Ano, jsme prostě profi plačky :)) A když na tohle Kristýnka odpověděla, že se nemůže dočkat, až bude jeho ženou, přidala se k nám v pláči taky. 

Tihle dva, prostě byli naši! A jsme za ně moc moc vděčné, protože nejen tak náhodou, mezi námi vzniklo přátelství na celý život.

,,Víte, že říkáme, že děláme svatby párům, co se toho nebojí. O odvážnosti a lásce mezi Kristý a Martinem se nedalo ani v nejmenším pochybovat."
Svatební agentura Praha - tým
Wedding Factory

Jak vznikal koncept celé této televizní svatby?

Oba snoubenci mluvili o představě svatby někde na statku, se spoustou smíchu a přátel. A pak to přišlo – Kristý nám jen tak mimochodem řekla, že její tajný sen byl mít svatbu v Las Vegas, kde by je oddal samotný Elvis. 😉 Martinova představa o ideální svatbě byla trochu formálnější – představoval si romantiku, která ale není nudná a vystihuje je dva – bláznivé, svobodné, zamilované.

Jestli už nás aspoň trochu znáte, víte, že v hledání ideálních řešení a skloubení nemožného jsme přebornice. Vždycky najdeme „to jejich“ spešl. Proto jsme se hodně chytily tématu Vegas a hledali lokaci, kde by to všechno šlo zrealizovat. Statek Smrčiny byl pro nás jasnou volbou a pro Kristýnku s Marťou láska na první pohled. A tak vznikl náš pracovní název LAS SMRČINAS 🙂

Svatební agentura Praha - Kristý a Martin

Jak přenést Las Vegas do Čech?

Když už děláme nějaký koncept svatby, tak vždy se vším všudy. Od výzdoby, přes program, tak až k ženichovu obleku a nevěstiným šatům. Prostě a jednoduše pracovaly jsme se všemi detaily tak, aby z toho to Vegas opravdu bylo cítit.

Celou akci jsme pak rozdělily na 2 hlavní části – obřad, který byl romantický, více přírodní a měl evokovat nádech nevadské pouště. Kaktusy, tlumenější barvy a pro Martina – hlavně méně „bláznivý“ 😀

A indoor, který byl divočejší a jehož hlavním prvkem byla obří tematická stěna plná svítících nápisů a obouchaných cedulí s americkou tématikou. Dominantou této stěny se stal mega nápis LAS SMRČINAS, který nám zároveň osvětlil i taneční parket. Dál jsme použily svítící nápisy jako BEER, LOVE, BAR, CHEERS nebo i neony složené do společného příjmení KOREJTKOVI. Celkový design naší Vegas svtaby perfektně doladil také nábytek vypůjčený z Forevents a Maximumservices.

Kolik kaktůsů je hodně kaktusů?

Květiny! O můj bože, tyhle květiny, to bylo něco. Holkám floristkám z Viju Viju můžeme vždy důvěřovat a tenhle design prostě musel být jejich. Mimo jejich pampasové umění jsme holkám podšouply i 10 obřích kaktusů a agáve, které zakomponovaly k obřadu i do prostoru.

Nějaký ten bič jsme si na sebe ušily už mnohokrát, možná to ani v týmu na rukou nespočítáme, ale přenést 160 kilové kaktusy byl opravdu high light všech našich šílených nápadů, které jsme kdy měly. No jo, to jsme prostě my, vždy překonáváme samy sebe. Jak v kreativitě, tak fyzicky.
Svatební agentura Praha - tým
Wedding Factory

Základem všeho je pohoda a dobrá párty

Svatby u nás ovšem nejsou pouze o designu a o tom kolik světýlek přiděláme v rekordním čase. Dáváme si záležet také na programu, na nejrůznějších koutcích a sem tam nesmí chybět nějaké to překvapení. No prostě celková ATMOSFÉRA je vždycky to nejdůležitější

Vzaly jsme to od podlahy a veškerý program jsme tvořily tak, aby každý zábavní koutek zapadal do konceptu a podtrhoval téma Vegas. Obsluha roznášela na tácech, které se používají na baseballu, hot dogy s hranolkami nebo popcorn. Společně s dortem a vymazlenými sladkostmi od Cakeland Cupcakes se rozlévala také šampaňská fontána. Hosté si mohli vzít z obří donutové stěny od La Donuteria ikonickou americkou pochoutku. A aby toho sladkého nebylo málo, tak cukrovou vatu v několika různých příchutích na místě namotávali YesYes. Tím ale nekončíme! Mezi hosty byla velmi oblíbená lounge zóna, o kterou se staral shisha catering Dominika Pražana. A nesměla chybět ani terasa s hrami na svatbu – svatební fotbálek a naše oblíbená megajenga. Všechny tyhle kousky skládačky za nás vytvořili opravdu neuvěřitelně nabušený výsledek a nezapomenutelnou atmosféru!

Parťáci bez kterých by to nešlo

Na této svatbě se s námi podílelo opravdu hodně našich skvělých kamarádů dodavatelů. Spoustu z nich jsme už zmínily, ale nemůže samozřejmě zapomenout ani na ty, kteří se na přípravách s námi podíleli už od samého začátku, i když se třeba na samotné svatbě ani osobně neobjevili. 

Plánování designu jsme hned zkraje začaly řešit spolu s  Tiskovinami do puntíku a ti nám pomohli vytvořit perfetní Vegas tiskoviny na celou svatbu od pozvánek až po welcome tabuli. Kristýnce její vysněné šaty, které ji rozplakaly už při zkoušce, navrhla a ušila skvělá návrhářka Lenka z Miabella Bridal. O perfetní pánský zážitek a jedinečný růžový oblek pro Martina se zase postarali kluci z The Owners a o perfektní prstýnky naše milované rodinné šperkařství Polomio.

No a na samotné svatbě byli našimi nejlepšími parťáky fotograf Honza Martinec a kameraman Petr Hervy. Kluci s námi jezdí na svatby často a vždy odvádí naprosto perfektní práci, takže oba byli pro nás i Kristýnku s Martinem jasná volba!

Svatba plná překvapení

Na téhle svatbě se překvapeními opravdu nešetřilo! Jelikož se Kristýnka věnuje cheerleadingu, nechybělo na svatbě ani vystoupení pro hosty od holek z jejího týmu. Lítat holky vzduchem ve 4m výšce jsme ještě na svatbě neviděly.

Další překvapení si připravila Kristýnka pro Martina, ten totiž miluje Harryho Pottera. Nechyběly pláště, hůlky a ani Sova Hedvika v podobě přestrojeného svědka, který Martinovi donesl speciální dopis z Bradavic. Byl to dárek v podobě návštěvy filmových studií HP v Anglii.

S Martinem jsme překvapení řešili společně. Hrozně nás totiž mrzelo, že Kristýnka nebude mít toho vysněnýho Elvise a ten za nás prostě nesměl chybět. Tak jsme vymysleli překvapení v podobě tanečního vystoupení Martina právě v převleku za něj a že to byla legrace! 😀 Tímto smekáme popadesáté – Marťas – jsi fakt třída 🙂

No a to poslední překvapení bylo asi nejvíc dramatické pro nás všechny a později i pro televizní diváky – Týnka s Martinem na svatbě oznámili, že čekají miminkoO dětech mluvili celou dobu, co jsme spolu trávili čas a je naprosto boží, že jsme mohly být u toho, kdy se to opravdu děje! Prostě láska v přímém přenosu 🙂

Celá tahle svatba byla vážně velké sousto, ale byl to skvělý gurmánský zážitek. Děkujeme z celého srdce našemu skvělému páru, Kristýnce s Martinem, za to, jací jsou a za to, že nám ve všem důvěřovali a že do toho s námi šli opravdu na plno. Byla to jízda!

Prima dream team:

Koncept a design @weddingfactory.cz

Lokace @stateksmrciny        

Květiny @vijuviju_cz

Fotograf @honzamartinec        

Kameraman @petrhervy        

Catering @lefleurcatering        

Půjčovny @sviticipismena @foreventscz @maximumservices @tents.up

Tiskoviny @tiskoviny.do.puntiku

Dort+Sweets @cakeland_cupcakes @yes_yes_icecream @la_donuteria_cz

            DJ @miroslavuriel                

Šaty @miabella_bridal 

Oblek @theowners.cz         

Prstýnky @polomiojewellery  

Vodní dýmky @party_vodnice      

Zábava @hrynasvatbu 

Všem Vám moc děkujeme, bez Vás by to nešlooo!

You might also be interested in