Helenka & Andrea : mezinárodní česko – italská svatba

Když se nám Helenka na podzim ozvala s tím, že si holka z Moravy chce vzít Itala v Praze a je to komplikované, protože žijí v Abu Dhabi, znělo to samo o sobě jako výzva. A co teprve, když nám řekla, že téměř do svatby nepřiletí a mají v UEA embargo na hlasové hovory a nemůžeme si proto ani zavolat. Nebudu lhát, zprvu nám to přišlo kapku podezřelé, přeci jen jsme se nemohly domlouvat, nemohly jsme si volat a nebyla možnost se poznat… Po pár vyměněných emailech ale bylo rozhodnuto – Helenka nám byla tolik podobná a měla tak blízkou představu svatby tomu, co milujeme, že nás přemluvila ať uděláme velkou výjimku a zařídíme celou svatbu po emailech. Časem jsme přišly na to, že nahrávání voice messages je způsob, kterým se dají hovory nahradit, tak jsme komunikovaly alespoň takhle.

Náš půlroční vztah s cizinkou

I když jsme spolu měly moc hezký emailový vztah, který trval přes 7 měsíců, poprvé jsme se s Helenkou potkaly až měsíc před svatbou na zkoušce šatů v Praze, kvůli které přiletěla a na kterou musela sama díky velké vzdálenosti všech příbuzných. Nepřijatelné, na tohle nemůže být žádná žena sama! ?

A bylo to! Hned když jsme vešly do salonu si nás tahle krásná, sympatická a miloučká baba během jedné věty omotala tak, že jsme měly pocit jako bychom ji znaly celý život!

Svatební agentura Praha_Helena a Andrea

Láska, styl a rodina

Připravit a vymyslet svatbu pro tuhle dvojici byla neskutečná radost! A ani trochu nepřeháníme, když řekneme, že právě kvůli lidem jako je Helenka s Andreou milujeme to, co děláme! S nevěstou, která je otevřená našim nápadům, z ničeho se zbytečně nestresuje a nechává nám volnou ruku, jak ve svatební výzdobě, tak v samotné organizaci, se tahle práce stává skutečnou vášní. 

U tohoto páru jsme si všimly jednoho a to, s jakým nadhledem přistupovali k plánování svatby. Hned na svatbě jsme ale pochopily proč tomu tak je… Protože když se nemůžete s rodinou vidět každý týden nebo když nemůžete se starými přáteli večer vyrazit na víno, začnete si vážit času, který spolu můžete strávit, přestanete se stresovat zbytečnostmi a užíváte si naplno každou chvilku svého života. Pochopily jsme díky nim, že svatba by měla být právě o rodině a tom, že jste v blízkosti svých milovaných a nic jiného není důležitější. A přesně v takovém duchu se celá svatba nesla – uvolněná, rozesmátá, neuvěřitelně nabitá láskou a absolutně bez stresu. Děkujeme, že jsme u toho mohly být s Vámi.

Svatbu těchto dvou (navždy našich) světoběžníku jsme prožily tak, že jsme obě probrečely půlku obřadu a dojímá nás zpětně každá jejich fotka. Jednoduše – dostali se nám pod kůži 🙂

Milí manželé Falcone, od srdce Vám přejeme spoustu šťastných společných let a těšíme se na společnou večeři při Vaší příští návštěvě Prahy 🙂

Fotogalerie ze svatby:

Photo by: Teru Menclová

Svatební agentura Praha - Helenka a Andrea

Mohlo by Vás dále zajímat