Lída & Simon: Nejstylovější svatba v černé

Je pozdě odpoledne a mě zvoní telefon, říkám si – nějaké divné zahraniční číslo. Po zvednutí se ozve sympatická Lída s tím, že volá ze Sydney a chce si brát Angličana a oba budou v černém a chtějí od nás svatbu. Jako cože? To se mi snad zdá?

Nevěsta v šedo-černých šatech

Ne, opravdu to není sen. Je to velmi stylový pár, který se rozhodl mít kvůli rodině svatbu v Čechách, ale za to zcela po svém. WOW! Ta černo-šedá kombinace na svatebních šatech nás upoutala takovým způsobem, že jsme si říkaly, kdo tihle dva sympaťáci jsou? Rozhodně je chceme poznat blíž! S Lídou jsme se potkaly v Čechách, se Simonem jsme absolvovaly jen pár videohovorů, ale i tak si nás tihle dva naprosto získali. Oba byli velmi bezprostřední, velmi moderní a jednoduše jsme se do nich zamilovaly.

VIDEO: Kaco films

Kde jinde, než v Třebešicích?

Když byste se nás zeptali, kde udělat stylovou mezinárodní svatbu, jako jedno z prvních míst Vám řekneme Chateau Třebešice. Na tom místě už jsme s Marťou byly tisíckrát, ale pokaždé nás překvapí něčím novým a hlavně – ta divoká anglická zahrada…ta atmosféra… Pro Lídu a Simona prostě PERFECT MATCH.

Příprava svatby s tímhle párem byla moc příjemná i přes pár peripetií a byrokracii na českých úřadech (což je kapitola sama o sobě). Nicméně, na co jsem se těšila úplně nejvíc a zároveň se toho nejvíc bála – byla výzdoba. Oba naprosto přesně věděli, co je vkusné a stylové, proto vytvořit pro tyhle dva designovou svatbu snů bylo zprvu v mých očích nemožné ve smyslu „Co když to nedokážeme udělat dost dobře?“. Po lehkém ostychu jsem ten návrh dekorací stejně odeslala tak, jak jsem pokládala za nejodvážnější a nejlepší. Během chvilky bylo s radostí odsouhlaseno! Takže se té černé prostě nebojíme a jdeme do toho!

Svatební agentura Praha - Lída a Simon

Svatbu dělají lidé a hlavně Vy sami

Tahle svatba byla jedna velká designová jízda, anglické dámy v černých róbách s fascinátory, pánové ve stylových oblecích, ale hlavně – všichni NA POHODU. Žádný stres, jen spousta lásky a spousta slz – a že jich bylo! To, jak Simon Lídu naprosto zbožňuje, prosáklo skrz naskrz celou atmosférou. V našich očích to byl jednoznačně pan Božský, který nás svým proslovem rozplakal tak, že jsme měly co dělat. Děkujeme, že jsme u toho mohly být s Vámi.

Za nás Lída se Simonem byli a jsou – totálně nejstylovějším párem EVER!

Vaše Lucka

XOXO

Fotogalerie ze svatby v černém

FOTO: EVERBAY

Svatební agentura Praha - Lída a Simon

Mohlo by Vás dále zajímat