Moderní zámecká svatba

Přes letošní zimu se stala spousta věcí. Jednou z nich je naše nové skamarádění se s luxusním OUI boutiquem, ve kterém si i náročné nevěsty, které jdou po originálech, mohou vybrat perfektní svatební šaty. Také jsme objevily českého Kingsmana – zakázkové krejčovství Manemo, kde pánové najdou velmi povedenou konfekci nebo si mohou oblek jednoduše nechat ušít.  Oba koncepty se nám velmi zamlouvají a jednoduše k nám „ladí“ – jsou to totiž mladí lidé, kteří rozbíjí zajetou šeď českého trhu a svou práci dělají srdcem. Což byl důvod, proč jsme si je hned na první pohled zamilovaly a rozhodly se je zařadit do naší svatební rodinky.

wedding_factory_agentura_svatba_praha_editorial_zamecke_foceni

Další z věcí bylo to, že už jsme se zase cítily nevybitě a potřebovaly jsme tvořit, proto jsme zmobilizovaly naší stávající svatební rodinku 🙂 A tak jsme se zase jednou rozhodly pro inspirační svatbu, kterou společně vykouzlíme od začátku do konce. Samozřejmě bylo v plánu začít před rozjetou sezónou, což se nám úplně nepovedlo – nejen, že už všichni svatbujeme, ale fotograf Milan Zářecký má nový přírůstek do rodiny, Bianca měla pár dní před dnem matek a v Panství Dlouhá Lhota jsme musely vychytat termín, kdy v celém areálu není jediná akce. KafeKing táhl svoje autíčko 60km na korbě a Polomio mělo co dělat, aby stihlo v šibeničním termínu vyrobit šperky pro nevěstu.  To už je pro nás taková klasika, ale opět do sebe vše zapadlo jako ozubená kolečka a pod tímto tlakem vznikl neuvěřitelný výsledek!

Šmrncovní francouzská elegance

Vymýšlely jsme takový koncept, který je v Čechách neokoukaný, moderní a inspirativní a zároveň logicky propojí práci nás všech. Shodly jsme se na tom, že i když po nás převážně chcete svatby přírodní a spíše ve venkovském stylu, je výzva udělat po našem právě takovou svatbu na zámku – v moderním pojetí s prvky romantické francouzské elegance a luxusu. Propojovaly jsme křišťál, zrcadla, sklo a spoustu květin s romantickým prostředím zámeckého parku. A taky jsme propojovaly profese – ze stylisty Michala z Manemo jsme udělaly modela, z našeho floristy Luboše a kameramana Petra jsme udělaly výškové pracovníky, kteří věšeli lustr… naše milá rodinko, víme, že si s námi užijete, ale no řekněte – nestojí ten výsledek za to? 🙂

Svatební fotogalerie

Svatební editorial spáchali:

Wedding Factory – organizace, design, dekorace

Milan Zářecký – fotograf

Petr Hervy – kameraman

Oui boutique – šaty

Manemo – pánské obleky, model (Michal Trnka)

Bianca Flowers – květinová výzdoba

Panství Dlouhá Lhota – lokace

Lumi dobroty – dort & Sweets

Polomio -Šperky

KafeKing – kávový bar

DesignEmpathy, Bodees style – drobné doplňky

Mohlo by Vás dále zajímat