Jackie & Thu: Vietnamská svatba jinak

A zase ta výzva! Už několikrát jsme si s Marťou řekly, že bychom měly slovíčko „NE“ zařadit do svého slovníku. Nicméně v tomto případě jsme zase neodolaly a zdolaly tak další svatební „vrchol“. Vietnamská svatba v Praze pro 500 hostů? Že to nebude nic snadného jsme věděly hned od začátku. A co teprve, když ji máme stihnout za měsíc..? Co vám budeme povídat, to už je pořádný oříšek!

Svatba v magické zahradě

Jackie a Thu měli především jeden zásadní požadavek: „Nechceme klasickou a stereotypní vietnamskou svatbu. Nic umělého, nic blýskavého. Chceme něco vkusného, magického a neobyčejného, co ve vietnamské komunitě ještě nebylo.“ A tak začal kolotoč plánování, zařizování a domlouvání se s restaurací Dong Do v Sapě na Libuši. Musíme uznat, že moc času na plánování jsme neměly, ale i tak se nám koncept „magické zahrady“ zamlouval tak, že jsme s vypětím všech sil vymýšleli ve dne v noci, aby byl výsledek perfektní. Nakonec jsme všechny nástrahy této vietnamské svatby překonaly a za dřinu si vysloužily pochvalu i od ředitele restaurace.

Vietnamská svatba v Praze

Svatbu jsme zdobily celých 12 hodin v týmu 10ti lidí, padly jsme vyčerpáním, ale i přesto to stálo za to a nelitujeme jediného šedého vlasu. Celé magické zahradě dominovala ulička s pódiem, na kterém stály dvě živé vrby, po zemi se linula mlha a nad tím vším byla zavěšená ohromná květinová girlanda a neobvyklé žárovkové lustry. Největší pochvalou naší práce bylo prosté „WOW“ z úst dojatého ženicha :))  Vykulené oči a všudypřítomné blýskání fotoaparátů svatebčanů jasně značilo, že se nám povedlo opravdu něco, co se vymyká stereotypní svatbě. No posuďte sami.

Galerie ze svatby

You might also be interested in