Dokonalá žádost o ruku

Je až neuvěřitelné, že nás téma dokonalá žádost o ruku nenapadlo už o mnoho let dříve… ale je to tu. Milé dámy, napětí stoupá a vy už se prstýnku a tématu zásnuby zkrátka nemůžete dočkat? Nebojte, my to chápeme! 😍 

Co takhle nenápadně podstrčit Vaši polovičce tento článek. Třeba ji napadne něco kouzelného, třeba přijde na řadu téma prsten a bude to ten nejkouzelnější okamžik ze všech kouzelných okamžiků. Pojďme se tedy podívat na recept na to, jak taková dokonalá žádost o ruku vypadá. 

Svatební agentura Praha - Janička a Chris

Jak na výběr zásnubního prstenu

Chápeme, že je to asi ta nejvíc stresující věc na celé této tajné misi. Nebo možná až po té chvíli, kdy čekáte na odpověď „ANO“! Bez té malé blyštivé věcičky by to prostě nešlo. Ale proč vlastně blyštivé? Není to jen pouhý zvyk? 

V první řadě je opravdu důležité se zamyslet nad tím, co se Vaší polovičce líbí a jaký má vkus. Ne každá je totiž diamantová princezna. Někdo raději něco jednoduchého, organického, zlatého, stříbrného… je toho mnoho. Pokud jste ale už ve fázi, kdy do toho chcete praštit, výběr nebude až takový problém. Mrkněte se na její již stávající šperky. Pokud nosí jen zlaté prstýnky, byl by krok vedle pořídit stříbrný. 

Jestli ale zkrátka nemáte očko na tyhle holčičí záležitosti, vždy je Vám k dispozici kamarádka na telefonu. NE VAŠE, ALE JEJÍ!! 😁 Domluvte se společně na špionské misi! Dejte si tour de zlatnictví, možná stačí tour de internet a zužte si výběr na hrubý odhad designu. 

„Co když nenosí prstýnky?! Jak příjdu na velikost?! Jak požádat o ruku?!!!“ No, ono když se své drahé zeptáte vy sami, bude to podezřelé. Ale holky jsou straky, rády zkouší, koukají, nakupují. Vypusťte svou nastávající na nákupy nebo nějaký to kafíčko se svou kolegyní tajnou agentkou a ona už bude vědět, jak z ní velikost prstýnku dostat. 😉

Kolik mě bude takový zásnubní prsten stát?

Zapomeňte na tu slavnou pověru, kdy se říká, jak by měl stát prsten minimálně 3 měsíční platy… Tfuj… Samotná žádost o ruku by mělo být kouzelné gesto, to nejkouzelnější vyznání lásky, věrnosti a vděčnosti za to, že Vás váš partner má a vy máte jeho. Cena by tedy neměla hrát příliš velkou roli. Zkrátka to co ucítíte, že je pro Vaši lásku to pravé, to pořiďte. 🤩

Mnohem důležitější než cena je kvalita prstenu. Jelikož se jedná o šperk navěky, měl by také obstát v mnoha zátěžových testech. Mytí nádobí! Přebalování prcka! Váha 23 tašek po odchodu z obchodního centra! Práce s mopem! A mnohem více! Zaměřte se tedy na kvalitu kovu, aby se prstýnek neodřel, nerezl, aby se kov neohýbal a aby se o něj nikdo nemusel bát!

Částka tedy opravdu záleží na Vaši osobních možnostech. Je to sice kombinace krásy a kvality ale vždy by měla zvítězit kvalita nad kvantitou. Ono i velký kámen nebude nic praktického a zrovna na něm se dá opravdu s cenou pracovat.

Jak zvolit to pravé místo pro žádost o ruku?

My vlastně trochu doufáme, že se navzájem znáte jak své boty a tak jen píšeme kroky na jistou. A toho se držte i vy. Žádost o ruku je intimní romantická záležitost a pokud Vaše přítelkyně nesní již od narození o hlavní roli v muzikálu, ušetřete jí toho i během zásnub. 😉 Nedělejte nic, co si myslíte, že se čeká, ale to, kde víte že vám oběma je dobře.

Pokud jste oba dva extroverti, nebojíte se být středem pozornosti, klidně to proveďte pod Eiffelovkou s tanečníky, balóny, slony a ohňostrojem. Ovšem pokud je Vaše přítelkyně tišší a má ráda svůj klid, nechce to klidně na doma, na večeři, když budete společně na pláži při západu slunce, zkratka někde, kde Vás nikdo nevyruší a bude to jen o Vás dvou. ❤️ Originální a dokonalá žádost o ruku to bude tehdy, pokud bude opravdu o Vás, o Vašich zájmech a o tom co máte rádi!

Pro malé pobavení... já jsem z nás dvou s Luckou spíš ta, co se vidí někde v muzikálu a Lucka naopak někde doma při svíčkách. No a víte jak naše žádosti o ruku dopadly? Lucka své ano řekla v Paříži před obecenstvem pod Eiffelovokou a já na dovolené v absolutním soukromí při východu slunce. 😁 Tomu okamžiku samozřejmě nic neubralo a nic bychom neměnily, ale pobavil nás obě takový paradox. 😁
Svatební koordinátorka praha Marta
Marťa
Svatební agentura Praha - Janička a Chris

Dokonalá žádost o ruku je na světě

Chlapi, věřte nám ženám a zkuste se opravdu zaměřit na to, jak by si tento okamžik představovala Vaše vyvolená. Věříme, že neuděláte krok vedle, že Vaše zasnoubení bude nejkouzelnějším okamžikem na světě a že Vám i Vaši přátelé pomohou a to například se zvěčněním této jedinečné události. Jak na video tak udělají i pár fotek. Držíme Vám palce! Hluboký nádech, výdech a hurá na to! 

To dáte!

S láskou, 

Marťa, Lucka a celý WF tým. ❤️

Foto: Petr Gebauer

Mohlo by Vás dále zajímat