Jackie & Thu: Podzimní indoor svatba

Co Vás napadne jako první, když se řekne „PODZIM“?  My jsme pokaždý myšlenkama zpátky v našem dětství. Když jsme s partou spolužáků chodili domů, úplně nejradši jsme měli ty hromady spadaného barevného listí, které jsme po sobě házeli a váleli se v nich. Ještě doma jsme je potom z aktovek a vlasů vytahovali a ty nejhezčí, zachovalý listy vkládali do knížek, aby nám ta nádhera vydržela napořád. 

I když už jsme dávno vyrostly (Já i Lucka :D), podzim má pro nás pořád stejné kouzlo a dodnes si ty hezký listy sbíráme a vkládáme do knížek!  A co se týče svateb – možná i proto je pro nás dodnes dělání těch podzimních vždycky největší romanťárna!

Milujeme náhodná setkání

Pokud nás sledujete dlouho a tenhle nádherný pár je vám povědomý, není to deja vue – opravdu jsme už jednu svatbu pro Thu a Jackieho plánovaly. 😀 Psal se rok 2018 a my jsme v šibeničním čase jednoho měsíce naplánovaly v Praze netradiční vietnamskou svatbu pro 500 hostů!

Teď jsme se po 3 letech znovu setkali a to úplnou náhodou. Jak dobře víte, Jackie a Thu reprezentovali podzimní pár v konceptu „4 roční období„, kterým jsme v únoru plánovaly potěšit 4 páry, které si zasoutěží o role našich modelů. Kdo myslíte, že poslal jednu z nejhezčích odpovědí? 

Vítěze soutěže jsme vybírali spolu s fotografkou Eli, holkama ze Svatby ve stodole, a dressmastery z MiaBellly a The Owners – především podle odpovědí, které jste nám na Instagramu posílali. A co čert nechtěl – všichni jsme nanominovali skoro stejný páry  🙂

Ani nevíte, jak nám zaplesalo srdce, že se s tímhle naším ex-párem, budeme mít možnost znovu shledat, abychom připravily tuhle trendy bohémskou svatbu. A to jsme se skoro trefily do jejich výročí! Že byste z fotek neřekli, že už jsou manželé 3 roky? Vypadají totiž úplně stejně zamilovaně jako v ten den, kdy si řekli své “ANO”.

Po takové době to bylo krásně setkání a hrozně nás hřeje u srdce, že jsou šťastní a my to s nimi mohly prožít znovu, i když tentokrát v mnohem menším měřítku 🙂

Svatební Agentura Praha - Jackie & Thu

Podzimní indoor svatba

Zlatýho bludišťáka tomu, kdo uhodne, kde se tohle focení supr barevné indoor svatby událo? Áno, je to Vltavěnka! Už určitě víte, že jsme v únoru kouzlily hned 4 inspo svatby v konceptu „4 roční období“ a právě na tvoření podzimu jsme si vybraly úplně tu největší místnost, abychom mohly co nejvíc pracovat s prostorem a dát tomuhle podzimnímu nápadu dostatek vzduchu.

Tmavé dřevo, kytky, ze kterých nám tečou sliny ještě teď, trocha zemitých tónů a sušených trav a… voalá máme trendy bohémskou svatbu v měděných a terakotových odstínech.

Nebojte se podzimní svatby uvnitř – s trochou představivosti dokáže být magická i když je za okny dešťová smršť. Nenechte si jí zkazit, připravte se na to. Stejně jsou to hlavně momenty, který se počítaj 😉

Hluboká myšlenka na závěr

Kdo ví, třeba se zase za pár let sejdeme a zavzpomínáme si na tyhle krásný momenty. Protože to je právě ten náš motor, to co nás žene dál a pomáhá nám tvořit a vymýšlet pořád nějaký novoty – jsou to páry jako Jackie a Thu, pro které jsme schopné udělat první poslední, aby z jejich úst vyšlo „wow“ a oni si potom jejich den zapamatovali navždy. A ti, kterým nestačí vzpomínka, tak si s náma tenhle den můžou kdykoliv připomenout. 😊

Týmová práce

Mediální podpora – Svatba ve stodole

Kocept a design – Wedding Factory 

Foto – Eli Kubíková

Video – Petr PERKY PUG

Lokace – Vltavěnka

Květiny – Boho Svatba

Dekorace a doplňky – Eterle

Tiskoviny a grafika – Made Atelier

Dort – Cakeland

Šaty a oblek – Mia Bella a The Owners

Make-up a hairstyle – Czech Make-up House

Prstýnky  – Snoubení Czech Design

Šťastní manželé a modelové –  Jackie a Thu

Mohlo by Vás dále zajímat