Naše kolekce snubních prstenů : Polomio & Wedding Factory

Vzpomínáte na naši kolekci sukýnek? Tak teď pro vás máme nášup! My si prostě pořád nemůžeme dát pokoj a mít chvilku klidu, neustále musíme něco vymýšlet 🙂 Takové jednoduše jsme a jsme na to taky náležitě hrdé :))

Další, teď už druhá, část našich autorských kolekcí je kolekce snubních prstenů a to konkrétně ve spolupráci s manželi Poláčkovými z klenotnictví Polomio.

Polomio často doporučujeme našim párům, protože jejich chování ke klientům je nám velmi blízké. Férová rodinná firma s lidským přístupem a sympatickou vizí, která jde ruku v ruce s naší filozofií. A proč vlastně máme tu společnou kolekci? Protože naše extravagantní a mnohdy neproveditelné rebelské nápady a jejich preciznost a jednoduchost si podle nás zaslouží se spojit a vyjít na světlo světa. Věříme, že právě tímhle spojením usnadníme výběr spoustě z vás 🙂

Jak naše kolekce vznikala?

Jak už to tak bývá, kreativní proces chvíli trvá a neustále se v průběhu transformuje. Za Wedding Factory jsme vymyslely samozřejmě varianty, které byly vizuálně krásné, ale technicky neproveditelné, takže zasedli Poláčkovi a okem profesionála nás trochu srovnali do latě 🙂 Ukázali jsme si tuny inspiračních obrázků, trochu kreslili a debatovali až z toho vznikli tři dokonalé páry našich společných prstenů. Odrážejí jak nás všechny, tak věříme, že i spoustu z vás – protože právě našimi páry byly všechny prstýnky inspirované 🙂

SNUBNÍ PRSTENY WEDDING FACTORY

Minimalismus, příroda a nedokonalost

Dvojičky těchto našich prstenů jsou v jednotné lince a přitom je vlastně každý odlišný. 3 páry – 3 druhy zlata. Všechny velmi minimalistické, rebelské a tak, jak to máme nejradši – přirozené a organické. Se spoustou dokonalých nedokonalostí. Protože právě takový je (podle nás) ve výsledku každý vztah.

I když u všech páru prstýnků máme důvod pro to, proč jsme zvolili danou barvu zlata, navrhovali jsme je tak, aby fungovaly v jakémkoli barevném provedení. Mrkněte se tedy na to, proč a jak jsme se rozhodli právě takhle.

Dokonalé protiklady: Růžové zlato a ostré hrany

Věříme, že je vždy znatelný kontrast mezi partnery v manželství, stejně tak i oba dva prstýnky nesou otisk tohoto kontrastu. Ostrá hrana zdůrazňuje rozdíl mezi oběma nezbytnými polovinami vztahu a to na každém z prstenů. Oba prsteny jsou proto zcela stejné, z části lesklé a z části matné.

V provedení z růžového zlata jsou tyto ostré rysy prstenů celkově jemnější. Růžové zlato za poslední roky stoupá na popularitě, je stále neokoukané a chlapům neuvěřitelně sluší (i když většinou vadí slovo „růžové“)!

Pomačkaná krása: Hrubě opracovaná zlatá klasika

Druhý pár našich prstenů je ze žlutého zlata, lesklý a velmi nedokonalý. Hrubé opracování (podle nás) zlaté klasice nejvíc sluší a poukazuje na to, že i když volíte klasiku, nemusíte se bát pojmout ji po svém. Navíc žluté zlato je stále vnímané symbolicky jako něco opravdového a tak nějak více závazného – neznamená to ale, že je bez chyb.

SNUBNÍ PRSTENY WEDDING FACTORY

Zvlněná hladina: Přirozený balanc v bílém zlatě

Poslední pár našich prstýnků je organickou variantou té největší klasiky. Velmi často totiž slýcháme: „chceme úplně jednoduché kroužky“ a následně „to ale není ono, je to moc okoukané“. Jsme přesvědčené o tom, že originalita a tradice se vzájemně nevylučují, ba naopak. U tohoto páru prstýnků jsme nakombinovali, elegantnější a lesklý prstýnek s druhým matným, masivnějším – oba v organickém a nepravidelném tvaru. 

Sleva 1000,- při použití kódu:

SLASKOUWF

Malý dárek od nás na závěr

I když nám tato kolekce dělá neuvěřitelnou radost, samozřejmě jsme ji vytvořili hlavně pro Vás. Proto si můžete snubáky u Polomia objednat s kódem SLASKOUWF a budete je mít od nás s 1000,- slevou.

A v případě, že se Vám u Polomia zalíbí i něco dalšího, neváhejte se na nás odkazovat – Šárka s Petrem pro vás mají i tak zajímavější podmínky 🙂

Pošlete nám fotky, jak Vám prstýnky sluší, už se jich nemůžeme dočkat!

S láskou,

Marťa a Lucka

Svatební agentura Praha Wedding Factory

You might also be interested in