Eliška & Jary: Svatba ve dvou na horách

Svatba ve dvou? Pod tím se dá představit mnohé, ale asi nejčastěji je to pro mnohé z nás svatba na radnici nebo někde na pláži. Eliška s Jarym to ale vzali za úplně jiný konec a chtěli malinkou svatbu po svém – na horách, konkrétně v Jeseníkách, které jsou jim opravdu velmi blízké.

Požadavek, jako zařídit pohádkovou svatbu v září v Jeseníkách a navíc jen pro ně dva a svědky, jsme zatím nedostaly i když si to celých 5 let moc přejeme. Svatby na horách jsou pro nás velká srdcovka a myslíme, že je to vidět i na všech dosud realizovaných svatbách 🙂 Jsme více než vděčné za to, že jsme si (i Elišce s Jarym) tenhle sen o intimní svatbě v Jeseníkách splnily 🙂

Svatební agentura Praha - Eliška a Jary

Letní svatba na horách má neskutečnou sílu

Čím, že si nás hory tak získávají? Mají v sobě tak nějak skrytou neuvěřitelnou magii, milujeme ty dechberoucí výhledy a romantickou atmosféru, kterou má jen a pouze svatba na horách. Všechny pocity se vám v těle derou na povrch, cítíte tu sílu okamžiku, propojení s přírodou a ono velké ANO má pak o to větší váhu, když jsou ty ohromné hory vašimi svědky. Jako by všechno bylo tak nějak opravdovější.

Síla okamžiku – to je něco, co máme se svatebním obřadem velmi často spojené a je naším cílem se pokusit toto vyvolat u každého svatebního obřadu. Aby ho každý pár prožil, nejvíc jak to jen jde a nejlépe úplně naplno. Moc rády pro podpoření atmosféry obřadu využíváme kytaru, zpěv a milého oddávajícího (z velké většiny církevního).

Svatební agentura Praha - Eliška a Jary

Počasí na horách? Musíte mít štěstí

I když pro naše páry děláme maximum, počasí jsme se zatím poroučet nenaučily. Ale i to se snažíme dohnat 🙂 Každopádně mít svatbu v září venku v horách – to je jen pro odvážné. A občas těm odvážným štěstí přeje, stejně jako přálo Elišce a Jarymu. Na tak hodné dva lidi narazíte v životě jen párkrát a říkáte si, že když by to nevyšlo jim, tak už nemůže snad nikomu jinému. A v tomto případě jsme měly pravdu, těm dvěma vyšlo to nejlepší horské počasí – krásné sluníčko, teplo tak akorát, dramatická obloha – prostě letní hory jako vyšité.

Konec dobrý, všechno dobré

Eliška s Jarym a jejich komorní srdečná svatba pro nás byla jednoduše výjimečná. I přes pár peripetií, které jsme s nimi řešili (kvůli přesunu termínu na poslední chvíli) si nás naprosto získali. Dokonce tak, že se nám ze svatby vůbec neodjíždělo snadno, loučení bylo těžké a my uronily i pár slz, protože něco hezkého nám „zase“ končí. Jsme občas prostě děsný citlivky.

Tak je to s námi ale skoro vždy, z každé vaší/naší svatby nám zůstávají jen hezké vzpomínky a my jsme neskutečně vděčné za pár milých slov a fotky, které nám později posíláte 🙂

Eliško a Jary, ať jste takoví, jaké jsme Vás měli šanci poznat, napořád a ať je Vaše láska věčná.

Vaše Lucka a Marťa, s láskou navždy

Foto: Khiria

Mohlo by Vás dále zajímat